Az alelnök és a kétkezi munka

A Jobbik 2015-ben kiemelt figyelmet fordít a betegek, szegények, rászorulók megsegítésére. Képviselőik minden hónapban fizetésük 10 százalékát egy szeretetszolgálat alapítványának utalják át. Minden parlamenti képviselőjük havonta egy napot valamilyen karitatív vagy szociális területen dolgozik majd önkéntesként. Sneider Tamás az Országgyűlés alelnöke, az első ilyen napját a  heves megyei Lőrinciben töltötte. A településen lévő idősek otthonában vállalt önkéntes munkát.

Videó: 

Milyen felháborító esetekre várnak még, hogy végre lépéseket tegyenek a szakmai gyakorlatok körüli problémák megoldása érdekében?

A diákmunka mellett fontosnak tartjuk a szakmai gyakorlatok körüli problémák megoldását is. Az ügy kapcsán Farkas Gergely, a Jobbik IT elnöke szólalt fel.

Videó: 

Bevándorlók közt - Police, taxi, Hungary!

Az N1 TV két napot forgatott Ásotthalmon, ahol tényleg minden megtörténhet. Bár a határsértők száma ideiglenesen csökkenni látszik, a kormányzat nem tudja a megoldást a tényleges megállítására. Homoszexuális irániak, békésnek nem nevezhető illegális határsértő, majd zárásként afgánok érkeztek "vendégségbe" Toroczkai tanyájához. Az N1TV a bevándorlók nyomában.

Videó: 

Oldalak

Feliratkozás Jobbik.hu RSS csatornájára