7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Nyilatkozatot vár a Jobbik a képviselőktől, hogy ők vagy családtagjaik vettek-e ki pénzt a Quaestorból március 1. és 9. között.
Pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartott a kazincbarcikai kórház előtt Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője.
A XV. kerületi Önkormányzat március 26-i ülésén kapacitás-kihasználatlanságra hivatkozva egy óvoda végleges bezárását javasolta Hajdu László, a Demokratikus Koalíció XV. kerületi polgármestere.
Lázár Tamás, a Jobbik kispesti önkormányzati képviselője 100.000 Ft értékben adományozott könyveket a Puskás Ferenc Általános Iskolának.
A politikus méltatta a Jobbik szatmárnémeti csoportjának tevékenységét, kiemelte a karácsonyi karitatív ruhagyűjtési akciót, valamint a március 15-i ingyenes kokárda-osztogatást.