7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Körmenden a tisztességes megélhetést biztosító munkahelyek hiánya a legégetőbb probléma!
Az önkormányzati választási kampány eddig történései egyértelművé tették, hogy Szentgotthárdon változásra van szükség.
A fenti címmel tartott sajtótájékoztatót Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik megyei elnöke.
Végegyházán az önkormányzati választások közeledtével egyre inkább kezd egyértelművé válni a Jobbik Magyarországért Mozgalom erőfölénye.
Kepli Lajos és Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő írásbeli kérdést intézett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vezető miniszteréhez.
Mélységesen felháborító az a hír, ami szerint az állampolgárok személyi jövedelemadójuk 1 százaléknak felajánlásaival visszaél az állam.

2014 szeptember