7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Ságvári Endrének és Károlyi Mihálynak is el kell tűnnie Szegedről.
A Jobbik szerint elfogadhatatlan a paksi beruházás ilyen mértékű, ráadásul 30 évre történő fideszes titkosítása.
Az eredeti tervekkel ellentétben nem fogják tovább építeni a 4-es metró vonalát – vallotta be Seszták Miklós, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tárcavezetője.
Aláírásgyűjtést indít a Jobbik a miskolciak fizetésemelése érdekében azok után, hogy a Fidesz napirendre sem vette az ellenzéki párt erre vonatkozó javaslatát a város februári közgyűlésén.
A Jobbik megvizsgálja annak jogi lehetőségeit, hogy milyen módon lehet a gyermekbántalmazásokkal kapcsolatos bűncselekmények esetén súlyosbítani a bíróság által kiszabható büntetési tételeket.
A Fővárosi Közgyűlés a tegnapi napon arra készült, hogy megszünteti a budapesti pedagógusok számára anyagi és erkölcsi elismerést jelentő Bárczy István-díjat.