7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Rengeteg rémhír és tévinformáció terjed az ukrán helyzettel kapcsolatban, ez azt jelzi, hogy az emberek félnek, pánikhangulat van Kárpátalján a magyarság körében.
Andy Vajna, mint a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos 2014-ben több mint 5 milliárd forint feletti összeg felett diszponál – hívta fel a figyelmet szerdai sajtótájékoztatóján Mirkóczki Ádám.
A Jobbik szociális bankszámla konstrukció létrehozását javasolja, ez az átlagfizetés mértékéig minden állampolgár számára ingyenessé tenné a banki szolgáltatásokat.
A Jobbik kiemelt hangsúlyt kíván fektetni arra, hogy nyomást gyakoroljon a kormányra az állambiztonsági múlt feltárása érdekében.
Keresse csütörtökönként az újságárusoknál vagy a http://www.dimag.hu/magazin/Barikad weboldalon!
Az elmúlt években Pereces városrész egyik legnagyobb problémája a felszíni csapadékvíz elvezetése volt – ismertette Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője keddi sajtótájékoztatóján.

2014 július