7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Mint azt biztosan sokan tudják – többek közt - az önkormányzati képviselőknek, polgármestereknek és családtagjaiknak (törvény szerint) minden évben vagyonnyilatkozatot kell tenniük.
A BKV önmagában nyereséges buszüzletágának kiszervezését továbbra is határozottan elutasítjuk.
A Jobbik a konfliktus kirobbanásának percétől fogva határozott fellépést szorgalmazott a kárpátaljai magyar közösség védelmében
Összeborult a Fidesz, az MSZP és a PM Zuglóban. Czeglédi János, a Jobbik helyi képviselője szerint megszületett az ország első, nyílt nagykoalíciója.
Facebookon cáfolta a vele kapcsolatos vádaskodásokat Dr. Varga-Damm Andrea, a Jobbik veszprémi jelöltje.
Alibimunkák helyett mezőgazdasági tevékenységet is végezhetnének a munkások, így javulhatna az önellátóság - véli a Jobbik.

2015 január