7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Hosszúra nyúlt a pártközi egyeztetés, amely során az új Országgyűlés alakuló ülésének előkészületei kezdődtek meg.
Az Európai Unió - Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport első kihelyezett ülésén hazánkban tárgyalnak az Unió és Oroszország közötti együttműködés bővítésének lehetőségeiről.
Reagálás a miskolci Fidesz 2014. április 22-i közleményére
Tíz ingyenes koncert, sokféle egész napos gyerekprogram és színvonalas előadások várják az érdeklődőket a Jobbik idei nemzeti majálisára az óbudai Hajógyári-szigetre május 1-én és május 2-án.
Úgy gondoljuk, Szanyi Tibor ezek után képtelen és méltatlan arra, hogy az Európai Parlamentben a magyar választókat képviselje.
A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem a bajokon rágódunk, hanem a megoldást, a kiút alternatíváit keressük és tárjuk az olvasók elé.

2014 április