7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A devizahitelek piaci árfolyamon történő forintosításával a kormány legalizálja az évszád egyik nagy pénzügy átverését.
A Jobbik kifejezetten családellenesnek tartja a Miniszterelnökségen és más állami intézményekben bevezetett napi 10-12 órás munkaidőt.
Törvénymódosítást nyújtott be a Jobbik, hogy a praxisjoggal rendelkező háziorvosoknak, házi gyermekorvosoknak és az alapellátást végző fogorvosoknak ne kelljen helyi iparűzési adót fizetniük.
A Jobbik szerint az Orbán-kormány átverte a választókat a 2014-es kampányban.
Ezt állította Szemes István, Miskolc városüzemeltetési bizottságának jobbikos tagja hétfői, Bedegvölgyben tartott sajtótájékoztatóján.
Megszűnik jövőre a rendszeres szociális segély, a lakásfenntartási és az óvodáztatási támogatás az új törvénytervezet szerint – a költségvetés pénteki vitája után legalábbis erről szóltak a hírek.

2014 november