7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Egy új, bevezetni kívánt intézkedés lehetővé tenné az önkormányzatoknak, hogy korlátok és komolyabb megszabások nélkül adókat vessenek ki a lakosságra, így biztosítva a bevételi forrásokat.
Ózd túlmutat magán, országos politikai jelentőségű időközi polgármester-választást tartanak november 9-én.
A Mátra lábánál, csodálatos környezetben található Gyöngyössolymos ősi települése.
A legutóbbi, az önkormányzati választás sajnos megerősített abban, hogy a bíróság mint harmadik hatalmi ág függetlensége pusztán illúzió.
Keresse csütörtökönként az újságárusoknál vagy a http://www.dimag.hu/magazin/Barikad weboldalon!
Még a tavaszi országgyűlési képviselőválasztás kampányában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az MSZP kiadott egy választási kiadványt.

2014 október