7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Leadta ajánlóíveit dr. Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje pénteken, kora délután, a Fővárosi Választási Irodán.
A Jobbik évek óta nem kap választ arra a kérdésére, hogy vajon hogyan kíván hozzájutni a miskolci városvezetés a fészekrakók által 2005 óta felhalmozott milliárdos kintlévőségekhez.
Idén is megrendezésre került Szatmárnémeti szívében az immár hagyományosnak tekinthető Partiumi Magyar Napok.
A hírek szerint Magyarországról is több tucat ember állt az ISIS soraiba
Jakab Péter-interjú a legfrissebb Bar!kádban
Mint a jobbikos politikus szerdai újabb sajtótájékoztatóján elmondta, rendkívül szomorúnak tartja, hogy ebben a kérdésben sem Bazin Géza, sem Mellik Béla nem tette meg ugyanezt a tiltakozást.

2014 szeptember