7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Szeretnénk ha Kriza Ákos kiállna, és elmondaná: ki a felelőse annak, hogy nem sikerült megmenteni az üzemet.
A jobbikosok családtagjaik adatait is nyilvánosságra hozzák.
Az Országgyűlés Kulturális és oktatási bizottságának jobbikos elnöke Székely Zsuzsánna igazgatónő meghívására Vasad község általános iskolájában tett látogatást 2014. december 17-én, szerdán.
A Jobbik le akarja váltani a kormányt, de nem szeretné, ha Magyarországon külföldi erők befolyása érvényesülne - jelentette ki Vona Gábor, a párt elnöke.
Miközben az ország egyre inkább felháborodik a Fidesz vezetőinek furcsa vagyongyarapodásain és az ezekhez kapcsolódó mesébe illő történeteken.

2014 december