7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A Jobbik programjának egyik alappillére a közbiztonság
A családok számára az iskolakezdés mindig hatalmas terhet jelent, főleg Miskolcon,ahol az országos átlagnál is nehezebb anyagi feltételek mellett kell a szülőknek beszerezniük a szükséges felszerelést
Minden tízezer fő feletti település valamennyi egyéni körzetében indítunk képviselőjelölteket – hangsúlyozta Kulcsár Gergely, a Jobbik megyei elnöke.
Cegléd jobbikos jelöltjei az önkormányzati választáson
A 10 ceglédi körzetben induló jelöltet és a párt polgármesterjelöltjét Volner János, országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke mutatta be.
Munkában a jobbikosok
Jobbik Magyarországért Mozgalom Ceglédi Szervezete a politikai ténykedése mellett, mindig fontosnak tartotta a kulturális, közhasznú, jótékonysági programok szervezését és megvalósítását.
Horváth-Tancsa Ágnes, a Jobbik helyi elnöke személyében Székesfehérvár történetében először indul női jelölt a polgármesteri székért

2014 augusztus