7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A Jobbik üdvözli, hogy nyomására a kormány végre felismerte a menekültkérdés kezelésének fontosságát, egyben reméljük, mindez felemás kabinet-kommunikációból végre érdemi cselekvésbe csap át.
Döbbenetes blődségekkel vannak tele az új tankönyvek - mutatott rá a jobbikos Dúró Dóra.
A rendszerváltásnak hazudott szőnyegbombázás bicskanyitogató stációi. Barcson mindenki tudja, hogy egykor mennyi családnak jelentett biztost megélhetést a mára teljesen szétrohasztott üzem.
Válságban az egészségügy, az ápolásügy és az egészségügyi szakképzés is, hangzott el a Jobbik pénteki sajtótájékoztatóján a miskolci Semmelweis Kórház előtt.
A német megszállási emlékmű ellen tiltakozók az elmúlt hónapok során olyan mennyiségű tárgyat helyeztek el a Szabadság téren, hogy az már-már egy szemlétlerakóra emlékeztet.
Újabb fejezetéhez érkezett a fideszes brókerbotrány azzal, hogy most már „különböző kormánypárti politikusok megpróbálják egymásra kenni a felelősséget.

2015 április