7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A Pest megyei Csörögön egy szórakozóhelyen múlt héten brutális támadás történt, kis híján megismétlődött a Cozma-gyilkosság, az elkövetők azonban azóta is szabadlábon vannak.
Engedje meg, hogy ezekben a napokban minden jó érzésű magyar ember nevében kifejezzem az Ön népe felé együttérzésemet és fájdalmamat. Ami most Gázában történik, maga a gyalázat.
A Jobbik felháborodva fogadta a hírt, miszerint a kormány csak jövőre forintosítaná a hitelkárosultak tartozásait és kártalanításuk egy részét is akkor foganatosítaná.
A Jobbik tiltakozik az ellen a már gyakorlattá vált eljárás ellen, ahogyan a közszolgálatinak nevezett MTI cenzúrázza és elhallgatja a nemzeti párt hírértékkel bíró sajtótájékoztatóit.
Időskori sajátosság az, hogy idős emberek félnek kimenni az utcára Magyarország egyes településein – emlékeztetett Pintér Sándor belügyminiszter szavaira Mirkóczki Ádám.
Ukrajnában most polgárháború zajlik, Magyarországnak és a magyar kormánynak az lenne a kötelessége, hogy ennek káros hatásaitól megvédje a kárpátaljai magyar közösséget.

2014 július