7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

Egyetlen év alatt megtízszereződött a gyermekveszélyeztetések száma Miskolcon, ezzel együtt tovább nőtt a gyermekek, vagyis a 14 év alattiak által elkövetett erőszakos bűncselekmények, rablások száma.
A Jobbik szerint a Kft. Felügyelő Bizottságnak működése aggályos, tekintettel arra, hogy véleményünk szerint a hatályos törvényektől és rendeletektől eltérően működik.
Bejelentéssel fordul a legfőbb ügyészhez a Jobbik a Magyar Paralimpiai Bizottság ügyeivel kapcsolatban.
A magáncsőd kormány szerinti elképzelése annyit ér, mint egy aszpirin a haldoklónak.
A szentgotthárdi mentőállomás idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját, e jeles ünnep alkalmából a városban került megrendezésre a Vas Megyei Mentők Napja 2015 című rendezvény is.
Rendszerszintű elszámoltatási csomagot állít össze a Devizahiteles Kerekasztal

2015 május