7. Kovács Béla

2009-05-13 18:49

[img_assist|nid=6353|title=|desc=|link=popup|align=left|width=150|height=209]Budapesten születtem 1960-ban, feleségem filológus, osztrák állampolgár. Az I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban politológia, 1986-ban Moszkvában pedig nemzetközi közgazdász diplomát szereztem. Három – japán, angol, orosz – felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, illetve társalgási szintem beszélem a lengyel nyelvet.

1988-tól 2003-ig nemzetközi kereskedelmi cégeknél dolgoztam vezető beosztásban Japánban és Oroszországban. 2003-ban a „Gaszisz” Orosz Állami Akadémia jogtudományi karán végeztem befektetési szakjogászként.

2005 decembere óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Külügyi Bizottságának elnöke, 2006 júliusától alapítóként a párt angyalföldi szervezetének elnöke, illetve 2008 októberétől fővárosi Jobbik-alelnökként is dolgozom a hazámért, Magyarország szebb jövőjéért.

{B}Kovács Béla{/B}

A dorozsmai nagybani piacot és a szegedi repülőteret is bejárta Tóth Péter a kazah nagykövetség munkatársával.
Az elmúlt évtizedben ötszörösére nőtt az egy főre jutó ásványvízfogyasztás hazánkban, melyet szinte 100%-ban PET palackokban értékesítenek.
Úgy néz ki, hogy a városvezetés tényleg lemondott Pereces városrészről.
Annak ellenére, hogy a szülők teljesen kétségbeesettek, az iskola vezetősége elzárkózott attól, hogy információt adjon a helyi jobbikosok (és portálunk) kérdéseire.
Nyilvános vitát rendeztek, és mindenki ott is volt, kivéve a fideszes polgármestert és a baloldal által támogatott jelöltet. A Jobbik szerint Páva tudja, ilyen múlttal csak veszíthet egy vitán.
Lakossági megkereséseknek járt utána Balassagyarmat jobbikos polgármesterjelöltje annak, hogy Balassagyarmat "kapujától" nem messze illegális szemétlerakó található.

2014 szeptember