Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A dorozsmai nagybani piacot és a szegedi repülőteret is bejárta Tóth Péter a kazah nagykövetség munkatársával.
Az elmúlt évtizedben ötszörösére nőtt az egy főre jutó ásványvízfogyasztás hazánkban, melyet szinte 100%-ban PET palackokban értékesítenek.
Úgy néz ki, hogy a városvezetés tényleg lemondott Pereces városrészről.
Annak ellenére, hogy a szülők teljesen kétségbeesettek, az iskola vezetősége elzárkózott attól, hogy információt adjon a helyi jobbikosok (és portálunk) kérdéseire.
Nyilvános vitát rendeztek, és mindenki ott is volt, kivéve a fideszes polgármestert és a baloldal által támogatott jelöltet. A Jobbik szerint Páva tudja, ilyen múlttal csak veszíthet egy vitán.
Lakossági megkereséseknek járt utána Balassagyarmat jobbikos polgármesterjelöltje annak, hogy Balassagyarmat "kapujától" nem messze illegális szemétlerakó található.

2014 szeptember