Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A devizahitelek piaci árfolyamon történő forintosításával a kormány legalizálja az évszád egyik nagy pénzügy átverését.
A Jobbik kifejezetten családellenesnek tartja a Miniszterelnökségen és más állami intézményekben bevezetett napi 10-12 órás munkaidőt.
Törvénymódosítást nyújtott be a Jobbik, hogy a praxisjoggal rendelkező háziorvosoknak, házi gyermekorvosoknak és az alapellátást végző fogorvosoknak ne kelljen helyi iparűzési adót fizetniük.
A Jobbik szerint az Orbán-kormány átverte a választókat a 2014-es kampányban.
Ezt állította Szemes István, Miskolc városüzemeltetési bizottságának jobbikos tagja hétfői, Bedegvölgyben tartott sajtótájékoztatóján.
Megszűnik jövőre a rendszeres szociális segély, a lakásfenntartási és az óvodáztatási támogatás az új törvénytervezet szerint – a költségvetés pénteki vitája után legalábbis erről szóltak a hírek.

2014 november