Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

Tíz ingyenes koncert, sokféle egész napos gyerekprogram és színvonalas előadások várják az érdeklődőket a Jobbik idei nemzeti majálisára az óbudai Hajógyári-szigetre május 1-én és május 2-án.
Úgy gondoljuk, Szanyi Tibor ezek után képtelen és méltatlan arra, hogy az Európai Parlamentben a magyar választókat képviselje.
A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem a bajokon rágódunk, hanem a megoldást, a kiút alternatíváit keressük és tárjuk az olvasók elé.
Ajánlóív-botrány: a Jobbik a bankszámlák zárolását és az ajánlóívek lefoglalását javasolja a legfőbb ügyésznek.
A Miskolci Vízművek közleményben cáfolta azt, amit sohasem állítottam.
125 lyukói telektulajdonos levélben kért segítséget Fidesztől, hiába.

2014 április