Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A kiegyensúlyozott tájékoztatás-fóbiás kereskedelmi csatorna sokadik perét veszíti el a Jobbikkal szemben.
Balog Zoltán állításával szemben nem a rendszer legfontosabb tartópillérei, hanem a kormány egyetemi helytartói a kancellárok.
A Jobbik Egészségügyi Kabinetjének egységes álláspontja, hogy a közpénz nem a látványsportok túlzott támogatásában, ki nem használt fényűző stadionokban van jó helyen.
A nemzeti konzultációnak álcázott propaganda és Kubatov-listás adatgyűjtés helyett csak népszavazást tart elfogadhatónak a Jobbik.
Egy új, bevezetni kívánt intézkedés lehetővé tenné az önkormányzatoknak, hogy korlátok és komolyabb megszabások nélkül adókat vessenek ki a lakosságra, így biztosítva a bevételi forrásokat.
Ózd túlmutat magán, országos politikai jelentőségű időközi polgármester-választást tartanak november 9-én.

2014 október