Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

Katasztrofálisnak nevezte a hazai közbiztonságot keddi sajtótájékoztatóján Mirkóczki Ádám. A Jobbik több javaslatból álló csomaggal növelné a bűnüldözés hatékonyságát.
A kormánynak el kellene oszlatnia azokat a kételyeket, melyek szerint adófizetői pénzekből kilóra megveszik a határon túli magyar politikusokat.
Reagálás Németh Szilárd újabb tájékozatlanságára.
Az erkölcstelen viselkedést nem tudják elrejteni az emberek elől, aminek előbb-utóbb meglesz a következménye.
Egyetlen év alatt megtízszereződött a gyermekveszélyeztetések száma Miskolcon, ezzel együtt tovább nőtt a gyermekek, vagyis a 14 év alattiak által elkövetett erőszakos bűncselekmények, rablások száma.

2015 május