Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Pest megyei Csörögön egy szórakozóhelyen múlt héten brutális támadás történt, kis híján megismétlődött a Cozma-gyilkosság, az elkövetők azonban azóta is szabadlábon vannak.
Engedje meg, hogy ezekben a napokban minden jó érzésű magyar ember nevében kifejezzem az Ön népe felé együttérzésemet és fájdalmamat. Ami most Gázában történik, maga a gyalázat.
A Jobbik felháborodva fogadta a hírt, miszerint a kormány csak jövőre forintosítaná a hitelkárosultak tartozásait és kártalanításuk egy részét is akkor foganatosítaná.
A Jobbik tiltakozik az ellen a már gyakorlattá vált eljárás ellen, ahogyan a közszolgálatinak nevezett MTI cenzúrázza és elhallgatja a nemzeti párt hírértékkel bíró sajtótájékoztatóit.
Időskori sajátosság az, hogy idős emberek félnek kimenni az utcára Magyarország egyes településein – emlékeztetett Pintér Sándor belügyminiszter szavaira Mirkóczki Ádám.
Ukrajnában most polgárháború zajlik, Magyarországnak és a magyar kormánynak az lenne a kötelessége, hogy ennek káros hatásaitól megvédje a kárpátaljai magyar közösséget.

2014 július