Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

Janiczak Dávid polgármester és alpolgármestere a közbiztonság javítására fordítja fizetéskiegészítését.
A fideszes kétharmad most 256,5 forinton váltja át a hiteleket.
Vona Gábor évértékelő beszéde szombaton kb. 16 órától lesz, amit az Echo TV mellett portálunk is élőben közvetít az N1TV segítségével.
Az Európai Bizottság e heti ülésén mutatta be a Parlamentnek a válságból nehezen kilábaló európai gazdaság élénkítéséhez csodafegyvernek szánt úgynevezett Juncker-tervet.
Románia tavaly tavasszal kitiltotta területéről Szávay István jobbikos országgyűlési képviselőt, az akkor még szintén képviselőként tevékenykedő Zagyva György Gyulát és két további személyt.
A nemzeti párt üdvözli a Helyi Választási Bizottság mai döntését, melyben a testület megsemmisítette a választás eredményét és új választást tűzött ki február 22-ére.

2015 február