Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Jobbik határozottan elutasítja Szaúd-Arábia katonai beavatkozását Jemenben.
Milliárdos állami támogatással megnyílt Miskolcon Wicha József nagyvállalkozó fűrészüzeme, miután a szomszédban lévő állami fűrészüzemet leépítették.
Volner János beidézte Szijjártó Pétert és Matolcsy Györgyöt a Vállalkozásfejlesztési Bizottság ülésére Quaestor-ügyben, ám egyikük sem jelent meg.
A Magyar Gazdák és Polgárok Pártja az április 12-i időközi országgyűlési képviselő választáson a Jobbik jelöltjét, Rig Lajost támogatja.
A Jobbik Ifjúsági Tagozata ezért felszólítja a kormányt, hogy tegyenek lépéseket a bérdiplomák felszámolása érdekében, és szigorítsák az erre vonatkozó jogszabályokat.
Előterjesztést nyújtottam be a Fővárosi Közgyűlés soron következő ülésére a vezeték nélküli internet (WIFI), mint a budapestiek számára díjmentesen elérhető szolgáltatás biztosítása érdekében.

2015 április