Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

Szeretnénk ha Kriza Ákos kiállna, és elmondaná: ki a felelőse annak, hogy nem sikerült megmenteni az üzemet.
A jobbikosok családtagjaik adatait is nyilvánosságra hozzák.
Az Országgyűlés Kulturális és oktatási bizottságának jobbikos elnöke Székely Zsuzsánna igazgatónő meghívására Vasad község általános iskolájában tett látogatást 2014. december 17-én, szerdán.
A Jobbik le akarja váltani a kormányt, de nem szeretné, ha Magyarországon külföldi erők befolyása érvényesülne - jelentette ki Vona Gábor, a párt elnöke.
Miközben az ország egyre inkább felháborodik a Fidesz vezetőinek furcsa vagyongyarapodásain és az ezekhez kapcsolódó mesébe illő történeteken.

2014 december