Október 23-án 15 órára a Deák térre hív a Jobbik

2009-10-12 12:00

Az 1956-os forradalmat felelevenítő és a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlésre hív a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Az ünnepségre hagyományosan a budapesti Deák téren kerül sor október 23-án (péntek) 15 órától. Előtte 13 órától a Szabadság téri Hazatérés református templomban lesz ünnepi istentisztelet, melyen dr. Hegedűs Loránt püspök hirdet igét.

Felszólal:
- Balczó Zoltán európai parlamenti képviselő, a Jobbik alelnöke
- Murányi Levente ’56-os szabadságharcos és elítélt, a Jobbik alelnöke
- Morvai Krisztina, a Jobbik EP-delegációjának vezetője
- Andreas Mölzer EP-képviselő, az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
- Vona Gábor, a Jobbik elnöke

„Meglepetésvendégként” az európai nemzeti pártok több prominens vezetője köszönti röviden az egybegyűlt ünneplőket.

Közreműködik:
- Dörner György színművész
- a Hungarica zenekarból Sziva Balázs és Mentes Norbert akusztikus hangszerrel

Nem állunk meg félúton!

{B}Jobbik Magyarországért Mozgalom{/B}

A Jobbik nem náci, nem nyilas párt, a néppárti Jobbik visszautasítja, hogy politikai karanténba akarják zárni a politikai ellenfelei – jelentette ki a Jobbik elnöke hétfőn Gyöngyösön, sajtótájékoztató
A Kárpátalján élő magyar emberek szociális körülményei igencsak rosszak.
Két hete lepleződött le az az évtizedek óta tartó karcagi csalássorozat, amely arról vált híressé, hogy a Fidesz megpróbálta más pártokra áthárítani a politikai felelősségét.
Solttól pár kilométerre, idilli környezetben gyülekeztek az Új Magyar Gárda Mozgalom gárdistái április 25-én reggel, egy kis testedzésre.
Nevetségesnek tartjuk, hogy egy érdekvédelmi szervezet, melybe a gazdákat belekényszerítették, csupán bírságolással tudja magára felhívni a figyelmet, miközben a magyar agrárium számos sebből vérzik.
A Jobbik üdvözli, hogy nyomására a kormány végre felismerte a menekültkérdés kezelésének fontosságát, egyben reméljük, mindez felemás kabinet-kommunikációból végre érdemi cselekvésbe csap át.

2015 április