Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért szavazok a Jobbikra hogy eljöjjön végre a változás. Egyetértek az elvekkel, amelyeket vallanak és bízom abban, hogy véget vetnek országunk kiszolgáltatottságának.
István (19)
Mert ez az egyetlen lehetőség. Elég volt az elnyomásból!
Zsóka (57)
A Jobbik még nem hazudott. Az igazságtól és igazságosságtól félnek manapság a legfelsőbb politikai körökben. Van is rá okuk. A Jobbik ugyanis el fogja őket számoltatni.
István (35)
Mert nagyon jó lenne, ha nem engednék, hogy logisztikai központokkal és összeszerelő üzemekkel lenne tele és lebetonozva a drága magyar föld, ahonnan az ennivalónkat teremthetjük elő.
Éva (60)
Életképes megoldásokat írnak a programjukban, amire az embereknek szüksége van. Bűnözők megfékezése, ingyenélés megszüntetése, elszámoltatás, munkahelyteremtés, korrupciómentes igazságszolgáltatás.
Ferenc (24)