Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért fogok idén is a Jobbikra szavazni, mert szeretném, hogy a párt programjai végre valóra válhassanak. Ha ezek teljesülnek, tudni fogom, büszke magyarként élhet majd az utódom.
Ádám (22)
Mert hiszem, hogy létezik egy olyan politikusi nemzedék, akik képesek lesznek arra, hogy jó diplomáciai érzékkel helyzetbe hozzák Magyarországot.
Béla (58)
Mert szeretném, ha végre boldogan és szabadon élhetnék a saját hazámban.
László (51)
Szeretném, hogy a lányom és az unokáim boldogan és biztonságban élhessenek Magyarországon. Ne kelljen rettegniük a létbizonytalanság és a cigánybűnözés miatt.
Attila (40)
Csak a Jobbik folytat egyedül határozott, karakán nemzetpolitikát, amely valóban a magyarság érdekeit szolgálja.
Gergely (27)