Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Én is a Jobbikot támogatom, mert a fideszesek és a baloldal csak a vagyonukat gyarapítják a mi keservünk árán! A szegényekkel viszont nem foglalkoznak!
M.né Margit (66)
Én négy évvel ezelőtt is rájuk szavaztam, s sajnálnám, ha most se ők nyernének. Ezért kérek mindenkit, hogy szavazzon a Jobbikra. Nálunk az egész család ezt teszi. Győzzön a Jobbik!
Gyöngyi (23)
Győzzön a Jobbik, mert a saját hazámban akarok dolgozni becsületesen, igaz magyar emberek közt, de sajnos ma képtelenség megélni, hiába próbálkozom.
Rita (27)
A Jobbik megalakulásával jelentősen nőtt az esély, hogy nemzetünk nem vész el. Rájuk szavazok, mert ezt az esélyt erősíteni szeretném.
László (48)
Azért szavazok a Jobbikra, mert az elképzeléseim azonosak a Jobbikéval, s mert elegem van az eddigi pártok ámokfutásából.
Roy (45)