Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért, mert a Jobbik az a párt, aki rendbe tudja tenni az ország sorsát. Számon kéri majd előző kormányokat, hogy miért hozták ilyen helyzetbe hazánkat.
Tamás (57)
A Jobbik az egyetlen párt Magyarországon, amely valóban hazánk és a nép érdekeit tartja a legfontosabbnak. Amelyik párt nem így cselekszik, az bátran nevezhető hazaárulónak.
Ibolya (19)
Mert az egyetlen párt, amelynek hinni tudok.
Attila (54)
A Jobbik az egyetlen lehetősége a nemzetünknek. Az egyetlen párt, ami az igazságosság és a nemzetünk jövője érdekében száll síkra. Programjuk mindenre megoldást kínál.
György (51)
A Fidesz Szaniszló Ferenc kitüntetésének visszakérésével, visszavonhatatlanul bebizonyította magyarellenességét.
János (52)