Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Évek óta követem a munkájukat, jól dolgoznak. A sok álhírrel ellentétben ésszerű és életszerű javaslataik vannak. Azok települések, amiket ők irányítanak, szépen fejlődnek.
Bence (19)
A Jobbik az egyetlen párt, amely minden, az anyaországban élő emberrel megpróbálja megértetni, hogy a határon túli magyarok a testvéreink, nem pedig magyarul beszélő szlovákok, szerbek és románok.
Csaba (46)
Szeretném, ha Orbán és a haveri körének mutyijait felfednék és teljes vagyonukat elkoboznák, azaz megtörténne az elszámoltatás, ahogyan azt Vona Gábor is megígérte.
Lóránt (40)
Üzenem a nem szavazók táborának: Nem a választás utáni ciklusban kell sírni, panaszkodni, hanem el kell menni szavazni és mind közül a Jobbikot választani.
Mihály (57)
Cigányként mindig kirekesztettek a nagy átlag cigánysághoz tartozók, mert én, azt az elvet vallom, hogy az életben csak tisztességgel lehet valamire vinni. Sok sikert kívánok Vona Gábor Úrnak!
Pakardo (33)