Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Egyszerű: szeretnék egy élhetőbb országot.
Fruzsina (19)
Négy éve megosztottam a szavazatom, mert hittem. Volt ami bejött, volt ami nem, de leginkább nem. Csalódtam a Fideszben. Ezért választom a Jobbikot.
Edmond (25)
Én tegnap olvastam a Jobbik programját. Jónak tartom és úgy döntöttem,hogy rájuk szavazok, bár az állatvédelemre fordítsatok több figyelmet.
I. Tiborné (57)
Sose politizáltam, de mindig a MIÉP-re, utána pedig a Jobbikra szavaztam. Már több ismerősömet sikerült a Jobbik mellé állítanom, egyszerűen a tényekkel.
Emőke (51)
A mostani helyzetben megélni is nehéz, nem hogy a gyerekeimnek félretenni. Ez így nem mehet tovább és úgy érzem a Jobbik valóban az én érdekeimet képviseli!
Kata (29)