Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert megszüntetnék a cigánybűnözést és a magyarellenességet.
Csaba (38)
Sok olyan jobbikost ismertem meg, akik úgy gondolkodnak, mint én. Szeretünk bulizni, mint minden fiatal, de ugyanakkor tudjuk, hogy rajtunk is múlik, hogy milyen országban élünk majd 10-20 év múlva.
Márk (21)
Mert élhető életet akarok, nem kívánok senki rabszolgája lenni. A jövő a Jobbikban keresendő.
Sándor (61)
Több "rendszerváltást" is megéltem és azt kell mondanom, hogy az elmúlt 24 évben kormányzó pártok a porig alázták és a földig sújtották a köznépet. Változás kell és erre alkalmas a Jobbik programja.
S. Lajosné (59)
Csak a Jobbik folytat egyedül határozott, karakán nemzetpolitikát, amely valóban a magyarság érdekeit szolgálja.
Gergely (27)