Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért, mert csak a Jobbik korszerűsítheti Magyarország energiaiparát, s csak ők lesznek képesek igazi keleti piacokat szerezni.
Jocó (56)
Már az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem a Jobbik. Külföldön halottam róluk először, azután ahogyan mind jobban és jobban megismertem őket, tudtam, ez az a párt amire szükségünk van.
K. Albertné K. Ágnes (58)
Mert fiatal felnőttként fontos, hogy tudjam a leendő családom biztonságban lesz és elengedhetem majd a gyerekemet egyedül a játszótérre. Számomra ez a legfontosabb. Szebb jövőt!
Peti (21)
Mert a rendszerváltó pártok tönkre tették a jövőmet. Ha gyermekeimnek jobbat akarok, másnak kell vezetnie ezt az országot.
Gergely (31)
Örömmel jelentem, hogy gyermekem betöltötte a tizennyolcadik éltévét. Ez örömhír számomra is és számotokra is, hiszen plusz egy X-et jelent áprilisban a Jobbikra.
Péter (46)