Híreink

Ami Balog Zoltán és Ónodi-Szűcs Zoltán mentődolgozóknak írt leveléből kimaradt…

2017-09-11 08:21
-A +A

A kormánypropaganda olyan gyöngyszeme az emberi erőforrások miniszterének és az egészségügyi államtitkárnak a levele, hogy az ötvenes évek propagandistái megnyalnák mind a tíz ujjukat. Az általuk felfestett Patyomkin-világnál azonban ennél sokkal elkeserítőbb a valóság.

A mentőket folyamatos bizonytalanságban tartja, hogy a mentőszolgálat vezetése állandóan változik. Balog Zoltán pedig még mindig sunyin hallgat a mentőket megsértő, otromba „viccéről”. A mentődolgozók az ígért béremelést sem kapták meg, akik – noha kénytelenek nyugati árakon vásárolni – továbbra is megalázóan alacsony, keleti bérekért dolgoznak, ez a hazai fizetés még a régió többi állama közül is a legalacsonyabb. Ha Balog Zoltán és Ónodi-Szűcs Zoltán azt akarják, hogy a magyar mentődolgozók ne emigráljanak nyugatra, hanem a saját szülőföldjükön boldogulhassanak, akkor nekik is támogatniuk kell a béruniós kezdeményezést.

Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselői

Ajánlott cikkek

Az észt EU-elnökséghez kapcsolódó, Tallinnban megtartott tagállami bizottsági találkozón ismét kiálltunk hazánk érdekeiért.
A Jobbik szerint a Fidesz négy fő bűnt követett el a nyugdíjasokkal szemben.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
25
26
27
28
29
30
 
2017 szeptember