Híreink

Az ajándék Erzsébet-utalvány a kormányzati nagyotmondás kudarca

2017-01-09 20:06
-A +A

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy több mint 56 ezer nyugdíjas honfitársunk a mai napig nem kapta meg a kormányfő által megígért Erzsébet-utalványokat. Történik mindez annak ellenére, hogy Orbán Viktor azt ígérte, az idősek már karácsonyra hozzáférnek a juttatáshoz, majd a kézbesítési huzavona letisztázódása után december 31. lett az új határidő.

Úgy véljük, az ajándék utalványok körüli káosz a kormányzati nagyotmondás totális kudarca. Orbán Viktor karácsonyi ígéretének olyannyira nem volt valóságalapja, hogy az a nyugdíjasok jelentős része számára még az új év első hetében sem teljesült. Ez az idős embereket sújtó, méltatlan helyzet elkerülhető lett volna, ha a kormányzat elfogadja a Jobbik javaslatát, és egyszeri nyugdíj-kiegészítés formájában nyújtja számukra ezt az egyébként megérdemelt juttatást.

A Fidesz-kormány minden tervszerűséget nélkülöző, hirtelen ötlettől vezérelt kormányzása helyett megfontolt, megalapozott országvezetésre lenne szükség. Ha a Jobbik a választók bizalmából kormányzati szerepet kap, kiszámítható, megfontolt irányítása lesz Magyarországnak.

Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke

Ajánlott cikkek

Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról.
A Jobbik parlamenti javaslatot nyújtott be, hogy kezdeményezze a visegrádi országok (V4) eddig nem létező, állandó parlamenti közgyűlésének létrehozását.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017 október