Az MSZP elárulta, a Jobbik segíti a bajbajutottakat

2017-10-13 14:49

Miután az MSZP elárulva a saját szavazóit is lepaktált a Fidesszel, hogy nem hajlandó vitanapot kezdeményezni, vagyis nem hajlandó szembeszállni az Orbán-rendszerrel, a Jobbikra, mint egyetlen kormányváltó erőre hárult a felelősség, hogy megvédjük a népet a kormány túlkapásaival szemben, jelen esetben a hitelkárosultak tekintetében.

Bár az MSZP fegyverletételével még tovább szűkült az ellenzék mozgástere, ebben a helyzetben sem hagyhatjuk magára a Fidesz-MSZP bankárpolitikájának áldozatait, ezért a Jobbik frakcióelnöksége soron kívül döntött a devizahiteles parlamenti vitanap támogatásáról, hiszen egyedül a Jobbiknak van teljeskörű programja a devizahitel-károsultak megsegítésére, helyzetük végleges rendezésére. Amíg az MSZP a Fidesz, a Jobbik továbbra is a nép pártján áll.

Z. Kárpát Dániel, országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke

A Jobbik Magyarországért Mozgalom az egyetlen kormányváltó erő, melyet bizonyít, hogy egyre többen lépnek tagjaink sorába, és folyamatosan alakulnak az új helyi szervezetek.
Sok sikert kívánunk az új szervezetnek!

2017 október