Az örökséget elherdálták, a jelent felélték, a jövőt elzálogosították

2013-10-31 10:23

A fővárosi Demszky-korszak egyik meghatározója alakja kerül börtönbe a Fővárosi Ítélőtábla döntése alapján. Molnár Gyula jelenlegi MSZP-s fővárosi képviselő, valamint informatikai tanácsnok, volt XI. kerületi polgármester és országgyűlési képviselő azonban nem egyedül bűnös, bár ténylegesen mögötte zárulnak a rácsok. Az ítélet kimondásával ugyanis igazolódott, hogy nagy vagyoni hátrányt okozott, amit viszont nem tehetett meg egyedül. Mint köztudott az alpolgármestere felfüggesztett börtönbüntetést kapott, aki ebben az időben a főváros Városüzemeltetési Bizottság elnökeként is segítette a kerület vagyonának a csökkentését, mert egy ilyen nagyságrendű ügy lebonyolításához több segítő kézre volt szükség.

Bizonyosak abban vagyunk, hogy ehhez az ügyhöz még sok közreműködőre volt szükség, akik eddig valamiért nem kerültek reflektorfénybe. Márpedig azt mindannyian tudjuk és tapasztaljuk Budapesten, hogy az elmúlt 20 év alatt a teljes örökséget elherdálták, a jelenüket felélték, a főváros jövőjét elzálogosították.

A Jobbik a teljes elszámoltatást képviseli és követeli a kezdetektől fogva, ám a Fidesznek köszönhetően eddig több volt az elszámoltatási kormánybiztos, mint az elszámoltatott. A bűnöző politikus mellett kiálló MSZP-nek és a Gyurcsány-pártnak pedig egy elfogadható út maradt: beköltöznek Molnár Gyula mellé a börtönbe, mert előbb-utóbb a Jobbik valóban elszámoltatja a balliberális bűnszervezeteket.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

jobbik.hu