Azonnali segítség és összefogás egy orosházi családért

2017-01-10 09:38

Kapocsi Katalin orosházi lakostól érkezett segítségkérés Dr. Szabó Ervin facebook oldalára. Az öreg, régi kazánjuk ment tönkre, olyannyira, hogy azt már javítani nem lehetett. Gyorsan kellett lépni, mivel a hideg kegyetlenül tombol és három gyermeket nevel egyedül az édesanya. Az új kazánt egy hetes fizetési átfutással szállították ki, így a fizetési határidő ketyeg.
Természetesen, ahogy a mi házunk táján szokás, azonnal a tettek mezejére léptünk és Dr. Szabó Ervin orosházi önkormányzati képviselő, valamint Vajda Norbert, a Jobbik végegyházi szervezetének képviseletében a mai nap folyamán felkereste a családot.
Azonnali segítségnyújtásként negyvenezer forinttal támogatták az új kazán beszerelésének és megvásárlásának költségeit. Ezzel párhuzamosan egyébként civil összefogás is elindult Katalinék problémájának a megoldására.
Ugyanakkor sajnálattal tapasztaltuk, hogy sem a kerület megválasztott, fideszes képviselője, sem maga az önkormányzat nem nyújtott segítséget, pedig a probléma a tudomásukra jutott.

Kérjük, aki tud segítsen és lehetőségéhez mérten kisebb összeggel támogassa a három kiskorú gyermekét egyedül nevelő édesanyát.
Kapcsolatfelvétel itt:https://www.facebook.com/profile.php?id=100008166517255

Jobbik Békés Megye

Egy jó kormányzás ismérve az, hogy olyan Magyarországot teremtsen, ahova érdemes hazatérni külföldről.
Miként lehetséges az ma Dunaújvárosban, hogy miközben valaki bevallottan segédkezett betonba temetni egy holttestet, szabadon mozoghat és dolgozhat?

2017 április