A béruniós aláírásgyűjtés szabályosan zajlik

2017-09-08 12:28

A Jobbik bérunós aláírásgyűjtése mind a hazai, mind az uniós jogszabályoknak megfelelően zajlott, és zajlik a jövőben is. A kezdeményezést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Péterfalvi Attila aláírásával 2017. július 27-én jóváhagyta. Tekintettel arra, hogy Magyarországról a Jobbik előtt még egyetlen pártnak sem sikerült európai polgári kezdeményezést elindítania, így adódhatnak módosítási javaslatok. A NAIH mostani, újabb határozatában ezekre hívja fel a Jobbik figyelmét.

A kért korrekciókat a jogszabályok maradéktalan betartása érdekében a lehető leggyorsabban végrehajtjuk, így arra kérjük a Fidesz által irányított "médiát", ne üljenek örömünnepet: az alacsony bérekért indított kormányzati küzdelmük nem fog eredményre vezetni, szemben a magyar emberek béremeléséért indított béruniós törekvéssel.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Folytatódik a Jobbik plakátkampánya.
A Habony-univerzum talán legprimitívebb terméke, a Ripost nevű fideszes lap ismét jogerősen pert veszített a Jobbikkal szemben a mai napon.

2017 szeptember