Csorgó nyállal nézheti a többi fideszes Mészáros százmilliárdját

2017-04-27 18:16

A Jobbik kormányra kerülése esetén visszavenne minden olyan közpénzt, amelyeket törvénytelenül, trükkökkel szereztek meg.

Szilágyi György, az ellenzéki párt parlamenti képviselője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján mondta ezt, Orbán Viktor miniszterelnök egy korábbi kijelentésére utalva pedig azt kérdezte, hány embernek viszkethetett a tenyere, amikor napközben meghallották, hogy Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tavaly 100 milliárd forintot keresett?

A politikus felháborítónak tartja ezt, mert szerinte a szóban forgó összeg valójában közpénz. "Mészáros Lőrincnek nem piaci szereplőként nő a vagyona, hanem trükkök százait alkalmazva, közbeszerzési eljárásokon, állami pénzeken és Orbán Viktor hathatós közreműködésén keresztül" - tette hozzá Szilágyi György.

alfahir.hu - jobbik.hu

"Ön egy gépi hang mögé bújva próbál meg engem lejáratni."
A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat.

2017 augusztus