Egyed Zsolt indul a Jobbik képviselőjelöltjeként Kazincbarcika térségében

2017-09-12 18:16

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője Kazincbarcikán jelentette be: az ellenzéki párt Egyed Zsolt jelenlegi országgyűlési képviselőt indítja el Borsod 4-e számú választókörzetben a 2018-as választáson.

A szóvivő elmondta, a jelenlegi közvélemény-kutatásoknak három fő üzenete van: a társadalom elsöprő többsége kormányváltást akar, a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, a baloldal pedig szétesett. Mindez – szerinte – azt jelenti, 2018-ban az, aki kormányváltást akar, pártszimpátiától függetlenül a Jobbikra fog szavazni. Ennek tudatában országszerte már most nevezik meg jelöltjeiket.

Egyed Zsolt hatalmas megtiszteltetésnek nevezte, hogy a Jobbik országos elnöksége őt bízta meg azzal a feladattal, hogy Kazincbarcika térségében megküzdjön az egyéni mandátumért. Mint mondta, a térség súlyosbodó problémái jelzik a változás szükségességét. Rámutatott: az elvándorlás, a megfelelő egészségügyi ellátás hiánya, a létbizonytalanság és a rossz közbiztonság itt fokozottan van jelen. Hangsúlyozta azt is: a béruniós aláírásgyűjtés mellett folytatják a 26-os út elkerülő szakaszának a megépítéséért indított aláírásgyűjtést is, a főút megépítése ugyanis egy 30 éves ígéret, amit ideje lenne megvalósítani. Egyed Zsolt közölte: megválasztása esetén azon fog dolgozni, hogy a térség ismét egy élhető és szerethető vidéke legyen Magyarországnak.

Jobbik Borsod megye

Az észt EU-elnökséghez kapcsolódó, Tallinnban megtartott tagállami bizottsági találkozón ismét kiálltunk hazánk érdekeiért.
A Jobbik szerint a Fidesz négy fő bűnt követett el a nyugdíjasokkal szemben.

2017 szeptember