Híreink

Eljött a szemétkedés idejének vége!

2017-08-09 15:02
-A +A
 
A Jobbik új hulladékgazdálkodási koncepciót tart szükségesnek - közölte Kepli Lajos, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
 
A politikus kifogásolta, hogy a több 10 milliárd forintos környezetvédelmi termékdíjnak csak egy hányadát fordítják hulladékgazdálkodásra. Szerinte nagyobb összegeket kellene visszaforgatni az újrahasznosítási arányszámok növelése érdekében.
 
Értékelése szerint válságban van az ágazat, mivel sajtóhírek szerint az állam több hulladékhasznosítónak is tartozik. Új koncepciót kell kidolgozni, és a teljes közigazgatási irányítást felül kell vizsgálni - fogalmazta meg.
 
„A teljes hulladékgazdálkodási rendszer az összeomlás szélén áll, egy hihetetlenül dilettáns, amatőr megoldást láthatunk, mintha a szakmát teljesen száműzték volna a koncepció kidolgozásakor” - hangsúlyozta a legerősebb ellenzéki párt környezetvédelmi szakpolitikusa.
 
alfahir.hu - jobbik.hu
 

Ajánlott cikkek

A hazugságairól és vesztes sajtópereiről elhíresült Magyar Idők nevű fideszes propagandalap ismét pert vesztett a Jobbikkal szemben szerdán.
Az elmúlt három évben nagymértékben megdrágultak az ingatlanok, s a 3 éve korrekt módon megszabott forgalmi érték és a mai között is óriási eltérés lehet.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
25
26
27
28
29
30
 
2017 szeptember