Feljelentést tesz a Jobbik a budai Vár és Várkert Bazár szabálytalan üzemeltetése miatt

2017-05-31 14:20

Felháborítónak tartja a Jobbik, hogy akár éveken keresztül fejlesztés fedőnéven a gyanú szerint hűtlen kezelés és hivatali visszaélés is történt a budai Várban folyó munkálatok kapcsán. A közvélemény elől eltitkolni szándékolt átvilágítás megmutatta, hogyan is működnek hazánkban a nagyberuházások: a kiválasztott fideszesek saját maguknak, családjuknak és a haverjaiknak gátlástalanul játsszák ki a közpénzt, megkárosítva a magyar embereket.

A Jobbik 2018-as kormányra kerülése esetén valódi elszámoltatást fog végrehajtani, hiszen a korrupció mára a kormány működésének lételemévé vált. Jelen esetben is követeljük a politikai és a jogi felelősségre vonást is.

Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő és Dúró Dóra, a Kulturális Bizottság elnöke

A Jobbik szakszervezetekkel való párbeszéd-sorozatának következő állomásaként a Vagyonvédelmi Szakszervezetek Szövetségének vezetőivel folytattunk konstruktív egyeztetéseket.
A Jobbik szerint az Alkotmánybíróság (Ab) meg fogja állapítani, hogy a párt plakátkampányát a Fidesz alkotmánysértő módon próbálja felfüggeszteni.

2017 június