Frissítve! Cáfolat a Fidesz hazugságkampányára

2017-06-12 20:26

A Fidesz és annak vezetői megijedtek a Jobbik óriásplakát-kampányának szókimondó igazságtartalmától. A légből kapott hazugságaikkal rettegésükben tele hazudják az étert, és az összes frekvenciát a plakátkampányunk számait illetően.

Annak érdekében, hogy pontosan tájékoztatni tudjuk a közvéleményt és a sajtó munkatársait, ezért a www.jobbik.hu központi oldalunkon összegyűjtöttük, nyilvánossá tettük és a jövőben friss adatokkal folyamatosan naprakészen tartjuk, hogy a Jobbik meghatározott típusú közterületi felületekre központilag hány hirdetést helyeztetett ki.

A jelenleg futó júniusi plakátkampányunk pontos és végleges számai a hónap közepén fognak csak a rendelkezésünkre állni, mivel az üresen maradt, a bérbeadó által nem értékesített felületeket béreltük ki. A végleges darabszámokkal június 16-án frissítjük majd a júniusi adatsort.

2017. Április

Óriásplakát: 2468 db
City light: 312 db
Hirdetőoszlop: 303 db
Dupla city light: 292 db

2017. Május

Óriásplakát: 2470 db
City light: 300 db
Hirdetőoszlop: 304 db
Dupla city light: 257 db

2017. Június

Óriásplakát: 2498
City light: 296
Oszlop: 306
Dupla city light 283

2017. Július

Óriásplakát: 2056
City light: 244
Oszlop: 315
Dupla city light: 300

Arcátlan hazugság a Fidesztől, hogy ez a kampány 2,5 milliárd forintba került volna. Ha ezt komolyan gondolják, akkor csak lapozzák fel a saját könyvelésüket: mind a 2010-es, mind a 2014-es országgyűlési választási kampányban a Fidesz minden hónapban ennél 2,5-szer több plakáthelyen hirdetett. Ugyanezen számítás szerint a kormánypártnak csak a plakátokra fordított kampányköltsége 6,25 milliárd forintot lett volna. Ez elég szomorú hír lenne a magyar demokrácia számára, ugyanis azt jelentené, hogy mind 2010-ben, mind 2014-ben sokszorosan átlépték a választási kampányra költhető törvényben rögzített költségkeretet, és ily módon csalással nyertek volna mindkét választáson. Ilyen pedig bizonyára nem történt, nem történhetett. ;-)

Szabó Gábor, pártigazgató

Apáti István, szóvivő

"Ön egy gépi hang mögé bújva próbál meg engem lejáratni."
A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat.

2017 augusztus