A Fidesz már nem fél a Jobbiktól, hanem retteg

2017-07-15 15:10
Annyira sikeres volt a Jobbik plakátkampánya, hogy Orbán Viktor betiltotta azt.

Július 15-el hatályba lépett a fideszes plakáttörvény, ami rendkívül szigorúan szankcionálja azt, ha a Jobbik a plakátokon kimondja az igazságot, ez pedig azt jelenti, hogy a Jobbik eddigi plakátkampánya véget ér - mondta Jakab Péter, a párt szóvivője július 15-én szombaton.

"A harcot nem fogjuk feladni, standolással, utcafórumokkal, szórólapokkal, vagy éppen az interneten el fogjuk juttatni az üzeneteinket a választópolgárokhoz és le fogjuk váltani minden idők legkorruptabb kormányát."

Emlékeztetett: Orbán Viktor nem az egészségügy vagy a kivándorlás miatt hívott össze rendkívüli parlamenti ülést, hanem azért, hogy eltüntesse a Jobbik plakátjait a közterületekről. Szerinte  a Fidesz már nem fél a Jobbiktól, hanem retteg.

"Rettegnek attól, hogy jövőre le fogjuk őket váltani, nagyon jól tudják, hogy ez sokuk számára egyenlő lesz a börtönbüntetéssel." Az a miniszterelnök, aki valós problémák, vagyis a bérek, a nyugdíjak, az egészségügy helyzete helyett plakátokkal harcol és álproblémákat gyárt, alkalmatlan az ország vezetésére, annak távoznia kell - vélekedett a szóvivő.

alfahir.hu - jobbik.hu

Reagálás Orbán Viktor tusványosi beszédére.
A Jobbik szerint egy ilyen volumenű, szombathelyi beruházás Felügyelőbizottságának nem lehet egy olyan ember az elnöke, akit 3 milliárdos költségvetési csalásért tartanak előzetesben.

2017 július