A Fidesznek még mindig fontosabb a piszkos biznisz, mint a haza védelme

2017-10-03 15:51

Az Igazságügyi Bizottság hétfői ülésén újra leszavazta a Fidesz-KDNP többség azt az Alaptörvény-módosítást, amely a szegény migránsokon kívül a gazdagokat is örökre távol tartotta volna hazánktól.

A Jobbik indítványa csupán egy kiegészítő résszel bővítette volna ki a tavaly novemberben az országgyűlés előtt leszavazott Alaptörvény-módosító javaslatot, de ez az egy mondat meggátolná, hogy bárki a jövőben pénzért árulhassa a tartózkodás vagy letelepedés jogát Magyarországon. Mivel a módosítás többi részét a haza védelme szempontjából elengedhetetlennek minősítette a Fidesz, ezért amit látunk, az nem más, mint a piszkos biznisz újraindítási lehetőségének megvédése a magyar nemzeti érdek elárulásának árán is.

A Jobbik számára egyértelmű, hogy Fidesznek a haza védelme csak addig tart, amíg az nem sérti az offshorozó haverok érdekeit. Ezzel szemben a nemzeti néppárt továbbra is minden kvótát, úgy a Juncker, mint a Rogán-kvótát elutasítja!

Staudt Gábor országgyűlési képviselő

A Jobbik Magyarországért Mozgalom az egyetlen kormányváltó erő, melyet bizonyít, hogy egyre többen lépnek tagjaink sorába, és folyamatosan alakulnak az új helyi szervezetek.
Sok sikert kívánunk az új szervezetnek!

2017 október