Helyezzék át a népkonyhát a Kiliánból

2017-09-08 12:29

Ezt kéri Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője, miután a lakók tudta és megkérdezése nélkül tavasszal népkonyha nyílt az Észak-Kilián lakótelepen.

Az eddig nyugodt városrészben azóta is sokasodnak a lakossági panaszok, tekintettel arra, hogy a létesítmény komoly közbiztonsági és közegészségügyi problémát jelent: a konyhával szemben játszótér, szomszédságában óvoda található, a konyha viszont olyan embereket is oda vonz, akik képtelenek betartani a közösségi együttélés szabályait.

Pakusza Zoltán ennek megfelelően már az áprilisi közgyűlésen felszólalt, kérve a konyha áthelyezését. Akkor még Kriza Ákos is egyetértett abban, hogy a népkonyhának nem a Kiliánban van a helye, emlékeztetett pénteki sajtótájékoztatóján a jobbikos képviselő, hozzátéve, miután semmilyen előrelépés nem történt, május végén levélben érdeklődött a jegyzőtől a népkonyha áthelyezéséről, erre azonban a mai napig nem kapott választ.

A Jobbik képviselője határozottan arra kéri Miskolc polgármesterét, lépjen az ügyben, az itt élők nyugalma érdekében minél hamarabb gondoskodjon a konyha áthelyezéséről.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Az észt EU-elnökséghez kapcsolódó, Tallinnban megtartott tagállami bizottsági találkozón ismét kiálltunk hazánk érdekeiért.
A Jobbik szerint a Fidesz négy fő bűnt követett el a nyugdíjasokkal szemben.

2017 szeptember