Idén is meghirdette önkéntes akcióját a Jobbik Ifjúsági Tagozata

2017-09-11 08:18

A Jobbik Ifjúsági Tagozata szeptember 9. és 17. között meghirdette az Önkéntesség hetét. Immár harmadik éve ösztönözzük arra tagjainkat, hogy településükön végezzenek valamilyen önkéntes munkát.
Az elmúlt években is nagy sikerrel hajtottuk végre ezt az akciót, az ország számos pontján segítettünk időseknek, rászorulóknak, újítottunk meg egyes közterületi elemeket vagy tettük szebbé lakókörnyezetünket. Tagozataink előzetes visszajelzései alapján, nem lesz ez másként idén sem.

Ennek a hétnek nem csupán az a célja, hogy segítsünk, hanem hogy felhívjuk környezetünk figyelmét az önkéntes munka szépségére és fontosságára. Az ilyen jellegű munka erősíti a jellemet, növeli a közösséghez való tartozás érzését és szociálisan érzékenyebbé tesz. Éppen ezért érezzük úgy, hogy szükség lenne olyan motivációs erőre - különösen a fiatalok körében - amik miatt saját maguk döntenek úgy, hogy önkéntes munkát végeznek.

Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoznak fiataljaink önkéntes akcióihoz.

Völgyi Péter, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos alelnöke

Az észt EU-elnökséghez kapcsolódó, Tallinnban megtartott tagállami bizottsági találkozón ismét kiálltunk hazánk érdekeiért.
A Jobbik szerint a Fidesz négy fő bűnt követett el a nyugdíjasokkal szemben.

2017 szeptember