A kormány számít az állatkínzók szavazataira

2017-08-07 08:16

Az elmúlt napokban ismét megdöbbentő eseteknek lehettünk tanúi, melyek teljesen jogosan okoztak közfelháborodást. Az állatkínzók, visszatartó erő híján, újabb és újabb bűncselekményeket követnek el, hiszen komoly büntetés nem jár nekik. Ezek a brutális cselekmények megelőzhetőek lettek volna, ha a kormány korábban elfogadja a Jobbik javaslatait, miszerint jelentősen emeljék az állatkínzás büntetési tételét. Érthetetlen, hogy a kormány miért nem akarja elengedni az állatkínzók kezét, ám sajnos erősen feltételezhető, hogy az ő szavazataikra is hajtanak. A nemzeti néppárt többször nyújtott be törvénymódosítást, de a kormány inkább engedi az állatkínzást, mintsem a Jobbik javaslatát egyszer is elfogadná. 2018-tól a Jobbik-kormány nem fog kegyelmezni a Fidesz-KDNP beteg lelkű kegyeltjeinek, és a lehető legszigorúbb módszerekkel fog ellenük fellépni.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Végrehajtási moratóriumot, illetve a kilakoltatások azonnali felfüggesztését, továbbá a devizahitelesek kárpótlását követeli a Jobbik.
Tavasztól visszaszerzik a termőföldet a Mészáros-féléktől.

2017 október