A kormánypárt megint azzal vádolja a Jobbikot, amit ő követett el.

2017-06-16 13:00

A kormánypárt megint azzal vádolja a Jobbikot, amit ő követett el. A napokban épp Kubatov Gábor tagadta meg az alfahir.hu-nak a válaszadást arra a kérdésre, hogy a Fidesz 2002 és 2016 között mely cégektől hány plakátfelületet bérelt, és ezért mennyit fizetett. Nem derült ki az sem, Simicska Lajos mennyivel támogatta a Fidesz-propagandát. Azt sem tudhatjuk, hogy a Fidesz szakértői mi alapján becsülik a Jobbik havi kampányköltségét 800 millióra, miközben a Fidelitas kampánya állításuk szerint csak 100 milliót tesz ki. Ki hazudik: a fideszes szakértő vagy a fideszes ifjúsági szervezet?

Egy biztos: a Fidesszel szemben a Jobbik közzétette mind a szerződő cégek neveit, mind a kihelyezett plakátok számát, és a költségek vonatkozásában is mindent az Állami Számvevőszék rendelkezésére bocsát egy esetleges vizsgálat során. Annyit kérünk Hollik Istvántól, a vizsgálatról ne a fideszes pártmédiából értesüljünk, hanem hivatalos úton, ahogyan az egy jogállamhoz illő.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Jobbik szakszervezetekkel való párbeszéd-sorozatának következő állomásaként a Vagyonvédelmi Szakszervezetek Szövetségének vezetőivel folytattunk konstruktív egyeztetéseket.
A Jobbik szerint az Alkotmánybíróság (Ab) meg fogja állapítani, hogy a párt plakátkampányát a Fidesz alkotmánysértő módon próbálja felfüggeszteni.

2017 június