Köszöni a pedagógusok és a dolgozók munkáját a Jobbik

2017-06-15 14:05

Mindenek előtt köszönetünket fejezzük ki az oktatásban dolgozóknak, amiért egy újabb tanévben áldozatosan törődtek a jövő nemzedékével.

Az oktatáspolitikában számos sürgető intézkedésre van szükség: elengedhetetlen a pedagógusok és a munkájukat segítő dolgozók bérének rendezése, hiszen ez az egyik legfőbb oka annak a munkaerő-hiánynak, ami az oktatásban is egyre nagyobb mértékben jelentkezik. Az anyagiakban megjelenő elismerésen túl az adminisztrációs terhek csökkentésével és a tanárok szakmai szabadságának növelésével is elő kell segíteni azt, hogy minél több idő és figyelem jusson azokra, akikről az egész oktatási rendszer szól: a gyerekekre.

Dúró Dóra, az Országgyűlés oktatásért is felelős Kulturális bizottságának elnöke

A Jobbik szakszervezetekkel való párbeszéd-sorozatának következő állomásaként a Vagyonvédelmi Szakszervezetek Szövetségének vezetőivel folytattunk konstruktív egyeztetéseket.
A Jobbik szerint az Alkotmánybíróság (Ab) meg fogja állapítani, hogy a párt plakátkampányát a Fidesz alkotmánysértő módon próbálja felfüggeszteni.

2017 június