Lelepleződött a Fidesz manipulatív kampánya

2017-08-22 17:27

Ma lelepleződött a Fidesz telefonos kampánya, amely hazugságra épül és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen. A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat. Úgy gondolom, hogy ez nem volt bölcs döntés, hiszen hiába nézi le a Fidesz a nyugdíjasokat, nagy részük nem fog bedőlni a kormány újabb hazugságkampányának. A kiragadott félmondatok helyett újra mindenki figyelmébe ajánlom júliusban, a tusványosi botrány után írt Facebook-bejegyzésemet.

Ismét vitára hívom a gépi hang mögé rejtőző Orbán Viktort, hogy olyan valódi kérdésekről beszéljünk, mint a nyugdíjrendszer fenntarthatósága, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíj lehetősége és a gyógyszertámogatás reformja.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Folytatódik a Jobbik plakátkampánya.
A Habony-univerzum talán legprimitívebb terméke, a Ripost nevű fideszes lap ismét jogerősen pert veszített a Jobbikkal szemben a mai napon.

2017 szeptember