Magyar- és keresztényellenesség hajtja a Pride-ot

2014-07-08 15:21

Nem a homoszexuálisok vélt jogairól, hanem az elfajzott, nemzet- és vallásgyalázó baloldali szélsőségekről szól az évenkénti vonaglás.

A Jobbik szerint az „aberrált vonaglás”, azaz a múlt hét szombaton is botrányok között lezajló Pride „tartalmában és stílusában” is „tökéletesen bebizonyította”, hogy a devianciának miért nem szabad teret engedni. Mirkóczki Ádám, a nemzeti párt szóvivője keddi sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra is, hogy álláspontjuk szerint ezt a rendezvénysorozatot hatóságilag tiltani kellene.

A szóvivő egyben úgy vélte, a múlt hét szombaton látott magyar- és keresztényellenes megnyilvánulások mind, önmagukban is kimerítik a garázdaság szabálysértési tényállását. Jól dokumentált eseményként pedig azt követelik a hatóságoktól, indítsák el a szükséges eljárásokat az érintett résztvevők és a szervezők ellen.

Ez a deviáns már döntetni sem tudott, mit gyalázzon meg - egyszerre sikerült a kereszténységet és a magyarságot is

Ugyanakkor álságosnak tartják a KDNP felháborodását. Mirkóczki Ádám ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a kereszténydemokraták közleményben tiltakoztak az immár hosszú évek óta rendre visszatérő kereszténygyalázás ellen. A képviselő megjegyezte, hogy a KDNP ötödik éve van kormányban, meglepetés nem érhetett senkit a provokációk miatt, amit a Jobbik a két kormányzó párt közös felelősségének tekint. A húsz, Pride-ot támogató külföldi nagykövetség kapcsán azt mondta, azok „finoman fogalmazva is szégyelljék magukat”, és „egymásnál támogassák anyagilag és erkölcsileg” az ilyen rendezvényeket, mert a magyarok elsöprő többsége nem kér ezekből.

Továbbra is furcsállják ugyanakkor, hogy a közjogi méltóságok és történelmi egyházak „mélységesen hallgatnak”, majd feltette a kérdést: az egészséges, heteroszexuális, nemzeti érzelmű emberektől ki fog bocsánatot kérni a szombati gyalázkodás után? A jobbikos politikus szerint kettős mércét láthatunk, ami kapcsán azzal vont párhuzamot, hogy egész más következményei lettek volna annak, hogyha az egyik „vonaglókamion” tetején egy rabbinak öltözött deviáns táncol, pénisszel ábrázolt Izrael-térkép mellett.

Mirkóczki Ádám szerint a keresztényeket és egyházaikat azért lehet folyamatosan, minden gond nélkül támadni és gyalázni, mert ilyenkor az egyházi vezetők hallgatnak. Hozzátette viszont, hogy a Jobbik az ő nevükben is megszólal, és kikéri magának a provokációt. A nemzeti párt szerint a Pride rendezvénysorozat soha nem a homoszexuális emberek jogairól, hanem keresztény- és magyarellenes provokációról szólt, az is a lehető legobszcénabb módon.

A vonaglás békességéről méltó képet festett az az eset, amikor egy tüntető felmászott az egyik kamionra, ahonnan a magukat állítólag „cigány gárdistáknak” valló biztonságiak rángatták le. A férfit még a jármű tetején összerugdosták, és félő volt az is, hogy méterekről az aszfaltra lökik. A rendőrség hétfőn előállította a három embert, akik csoportos garázdaság miatt felelhetnek majd a bíróság előtt.

alfahir.hu

Az észt EU-elnökséghez kapcsolódó, Tallinnban megtartott tagállami bizottsági találkozón ismét kiálltunk hazánk érdekeiért.
A Jobbik szerint a Fidesz négy fő bűnt követett el a nyugdíjasokkal szemben.

2017 szeptember