Még mindig nagyon sok a rászoruló a XVIII. kerületben

2015-11-09 15:49

XVIII. kerületi Jobbik immáron hetedik alkalommal tartott étel- és ruhaosztást a rászorulók számára, akiknek száma jottányit sem csökkent az eltelt évek alatt. A ruhákat a kerületi lakosok és a Magyar Önvédelmi Mozgalom ajánlotta fel.

DSC06946 másolat

A Jobbik helyi szervezete 600 adag babgulyást készített 20 kg hús, 20 kg krumpli és 16 kg bab felhasználásával. Több száz rászoruló összesen 40-50 zsák átválogatott, minőségi ruhát és 5-6 zsák cipőt kapott. A legkisebbek sem maradtak játék és ruha nélkül, több zsáknyi gyerekjáték talált gazdára. A rászorulók nagyja nem hajléktalan volt, s hat éves kortól egészen a szépkorúakig, rengetegen jöttek az akciónkra. Megrendítő volt látni, hogy az állandó standhelyszíneinkről már jól ismert nyugdíjas szimpatizánsaink is sorban álltak. Többen többszintes ételhordóval készültek, repeta esetén szívesen raktuk tele ezeket is. A hatszáz adag babgulyás az utolsó merőkanálig elfogyott.

Tovább, a teljes cikkhez...

Végrehajtási moratóriumot, illetve a kilakoltatások azonnali felfüggesztését, továbbá a devizahitelesek kárpótlását követeli a Jobbik.
Tavasztól visszaszerzik a termőföldet a Mészáros-féléktől.

2017 október