Mikor lesz végre eredménye az ORÖ elleni eljárásoknak?

2017-05-19 14:57

Az Országos Roma Önkormányzat nem a cigányság, hanem kizárólag Orbán Viktor és Farkas Flórián érdekvédelmét látja el, ezért működhet milliárdokból akár törvénytelenül is. Jelzés értékű, hogy az ORÖ miatt indult megannyi nyomozás ellenére Orbán Viktor utasítására a szervezet tavaly év végén úgy kapott 1,3 milliárdos támogatást, hogy még a korábban elköltött 1,6 milliárddal sem tudnak elszámolni. Úgy tűnik, ennyi az ára ma a cigány-szavazatoknak.

Ezek után Farkas Flórián joggal kerülhetne fel a Jobbik plakátjaira Orbán Viktor mellé, mint ahogy a Fővárosi Kormányhivatal is: amíg a Farkas-félék lopnak, a Kormányhivatal nézi. Olyannyira, hogy ma már a Kormányhivatallal szemben is eljárás folyik, amiért nem szankcionálja a cigány önkormányzat jogsértéseit.

A Jobbik nyomatékosan kéri az évek óta csak nyomozgató hatóságokat: vonják felelősségre a korrupt cigány vezetőket, és állítsák helyre az ORÖ törvényes működését. Ha ez nem megy, álljanak a nyilvánosság elé, és mondják ki, hogy az ORÖ-re nem vonatkoznak a törvények. Ebben az esetben viszont az ORÖ-t jobb, ha behintjük sóval: nincs szükség olyan roma önkormányzatra, amely az elvert milliárdok ellenére nem szól másról, mint olyan cigány vezetőkről, akik ha kell a sajátjaikat is meglopják.

A Jobbik 2018-tól a korrupt cigány politikusokat is el fogja számoltatni, rájuk sem vár más, mint vagyonadó és vagyonelkobzás, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

A képviselők tájékoztatása nélkül döntöttek az utak felújításáról Miskolcon, ezt kifogásolja a Jobbik.
Itt a Fidesz egyetlen kihívójának tizedik vállalása.

2017 augusztus