Onga támogatja a Jobbik béruniós javaslatát

2017-07-14 16:34

Erről számolt be pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Edgár, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Mint mondta, a Fidesz kivételével – akinek helyi képviselője egyedüliként nem támogatta a béruniót – valamennyi ongai képviselő félre tudta tenni a pártpolitikát, és felsorakozott a nyugati-bérekért küzdő béruniós javaslat mögé.

Hegedűs hatalmas sikernek nevezte, hogy a döntés eredményeként az Európai Parlamentben Onga neve is elhangozhat, mint olyan városé, amely kiáll a bérfelzárkóztatás mellett. A jobbikos politikus ugyanerre a kiállásra kérte a lakosságot, amely a hamarosan induló aláírásgyűjtés során támogathatja a kezdeményezést. Ennek kapcsán Hegedűs Edgár kiemelte, ahhoz, hogy a béruniót napirendre tűzzék legalább egymillió aláírást kell összegyűjteniük.

Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A hazugságairól és vesztes sajtópereiről elhíresült Magyar Idők nevű fideszes propagandalap ismét pert vesztett a Jobbikkal szemben szerdán.
Az elmúlt három évben nagymértékben megdrágultak az ingatlanok, s a 3 éve korrekt módon megszabott forgalmi érték és a mai között is óriási eltérés lehet.

2017 szeptember