Pakusza: Újabb fejlesztés a képviselői alapból

2017-08-02 12:16

Néhány héttel a Bimbó utcai fejlesztés bemutatása után újabbról számolt be Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője. Ezúttal a politikus választókörzetében található Fátyolka utca újult meg, ahol az eddig zúzalékos út kapott aszfaltborítást.

Az erről tartott sajtótájékoztatón Pakusza elmondta, az itt élők évtizedek óta vártak arra, hogy belterületi utcájuk szilárd burkolatot kapjon. Hozzátette: a tavalyi évben a képviselői keret terhére elkészültek a tervek, idén megvalósult a beruházás első üteme, jövőre pedig a második fog következni.

Újságírói kérdésre, miszerint a város a központi költségvetésből támogatta-e a beruházást, a képviselő elmondta, az idei év költségvetésének tárgyalásakor nyolc módosító indítványt nyújtott be, többek között a Fátyolka utca aszfaltozása érdekében, azonban a Fidesz-frakció mindet leszavazta, így az utca teljes egészében a képviselői alapból újul meg.

jobbik.hu