A pécsi eset vicc a köbön, ám csak sírni lehet

2017-09-01 08:56

A Jobbik megdöbbent Csizi Péter csütörtöki hablatyolásán, mert bár ez idáig is edzésben voltak képviselőink a fideszes szerencsétlenkedéseket tekintve, a képviselő kinyilatkoztatása sokkoló volt. Ha úgy tetszik, „elképesztő”.

Csak egy tudathasadásos alak gondolhatja azt, hogy átveheti egy város irányítását a megválasztottaktól.

Csak egy buta ember hiheti azt, hogy ha átnevezi a város tönkretételében közreműködő galerit stratégiai irányító testületté, holnaptól kolbászból lesz a kerítés.

Csak egy időzavaros személy beszélhet arról, hogy a XXI. századi verseny most kezdődik.

Csak egy tisztességtelen ember nyilatkozhat az EU-s pénzek dinamikusabb lehívásáról, miközben korábban bizonyíthatóan hűtlenül kezelték ezeket az összegeket.

Csak egy önértékelési gondokkal küzdő egyén remélheti, hogy a korábban megbukott politikáját folytathatja.

Jogászainkkal megbeszélést folytatunk a tervezett fideszes pécsi stratégiai irányító testületről, aminek tagjai a mostanra kialakult tragikus pénzügyi helyzet felelősei lennének. Városunk csődközeli állapota miatt azt javasolta a Jobbik, hogy a későbbiekben egy független testület segítse Pécs jövőképének kialakítását. Akkor kezdődik új politikai szakasz Pécs város életében, ha az alkalmatlan fideszesek végre eltűnnek Pécs éléről!

Csizi Péter! El a kezekkel Pécstől, el a kezekkel Egyetemünktől! Csizi Péter! Zárjuk le a múltat, aminek Önök is a részei!

Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi képviselője

Folytatódik a Jobbik plakátkampánya.
A Habony-univerzum talán legprimitívebb terméke, a Ripost nevű fideszes lap ismét jogerősen pert veszített a Jobbikkal szemben a mai napon.

2017 szeptember