Problémákkal teli 16 milliárdos kórházfelújítás

2017-06-19 07:52
Elfogadhatatlan, hogy egy 16 milliárdos kórházfelújítás után minden évben egy-egy esőzés után beázással és szennyvízelvezetési problémákkal kell szembesülni az új tömbökben. Ki a hibás? A tervező vagy a kivitelező?

21. századi modern kórházról kellene beszélnünk, közben a mobilhálózat nem elérhető az épületbe lépve, ami az orvosok elérhetőségét is nagyban korlátozza. 2 éve építési törmelék és gaz található ott, ahol egy parkolóháznak kellene lennie. Se a dolgozók, se a látogatók nem tudnak normális körülmények között parkolni. A parkolóhelyek hiánya pedig azt eredményezi, hogy személyautók parkolnak a látássérültek számára felfestett domború jelzéseken, amik a kórház területén történő mozgásukat és eligazodásukat segítenék.

A kórházigazgatónak (aki egyben a Fidesz frakcióvezetője) a fidesz hiperaktív, plakátrongáló aktivistáival kellene eltakaríttatni a kórház leendő parkolóhelyén található építési törmeléket és gazt. És akkor legalább ideiglenes parkolóhelyeket lehetne kialakítani.

Ha a festegető fideszes aktivisták ezt már kevésbé tartják mókásnak, akkor mi szívesen segítünk társadalmi munkában rendet tenni Adorján Gusztáv igazgatónak.

Bízom benne, hogy ahogy a helikopter ügye is 10 nap alatt megoldódott a sajtónyilvánosság után, úgy ezekben az ügyekben is mielőbb előrelépés lesz tapasztalható.

Lengyel Máté, elnök, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 01. számú választókerület

"Ön egy gépi hang mögé bújva próbál meg engem lejáratni."
A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat.

2017 augusztus