Reagálás Habony Árpád újabb repkedésére

2017-06-14 18:51

Köztudott, hogy a fideszes médiaguruk szeretnek a fellegekben járni. Erre korábban Rogán Antal is kiváló példát adott, amikor lelepleződött helikopterekhez fűződő luxusszenvedélye.

Habony Árpád, a kormány médiaguruja is szeret a fellegekben járni, hol Ibizán, hol a Távol-Keleten hódol eme hobbijának. Az is köztudott, hogy Habony úgy él, mint egy multimilliárdos, holott a közvélemény által ismert vagyoni helyzete ezt nem teszi lehetővé.

A miniszterelnök bizalmasa legutóbb Makaóról érkezett hazánkba egy 16 milliárd forintot érő luxus magánrepülőgépen. Ebből a térségből a korrupcióval és offshore mutyival átszőtt letelepedésikötvény-biznisznek köszönhetően rengeteg migráns és családtagja kapott magyar állampolgárságot. Ezt a piszkos üzletet felügyelte Habony Árpád is. A mostani utazás céljáról a kormány várhatóan nem fog semmilyen információt elárulni, feltehető, hogy újabb üzleti megállapodások születhettek akár a letelepedési kötvénnyel összefüggésben.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője

Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról.
A Jobbik parlamenti javaslatot nyújtott be, hogy kezdeményezze a visegrádi országok (V4) eddig nem létező, állandó parlamenti közgyűlésének létrehozását.

2017 október