Reagálás a rendvédelmi dolgozóknak szóló ígérgetésekre

2014-03-05 17:42

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy a választási kampányban azok licitálnak egymásra a rendvédelmi dolgozók szavazataiért, akik az elmúlt 24 évben már bizonyították alkalmatlanságukat. A baloldali kormányok lezüllesztették, a Fidesz-kormány pedig egyszerű pénzbehajtó szervezetté silányította a rendőrséget.

Ha a Jobbik választói felhatalmazást kap, akkor a rendőrség valóban a bűnüldözés és bűnmegelőzés szerve lesz, a Jobbik pedig végre megteremti a rendvédelmi dolgozók életpályamodelljét, így kiszámítható, biztos egzisztenciát fog biztosítani az állomány tagjainak.

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

jobbik.hu