Semjén szégyellje magát!

2017-07-17 18:08

A minap látott napvilágot az a cikk, melyben Semjén Zsolt keresztény fővadász úgy nyilatkozott: „ha én kidobott, kóbor kutya lennék, akkor azt kívánnám, hogy egy jól irányzott lövéssel ejtsenek el.

Ilyen kijelentések után napnál világosabb, hogy a kormánynak nem áll szándékában komolyabban foglalkozni az állatvédelemmel. Ezért talál süket fülekre a megannyi jobbikos felszólalás és ezért szavazzák le a Jobbik törvénymódosító javaslatait, melyek - a semjéni lövöldözéssel szemben- többek között országos ivartalanítási akcióval vetnének véget a túlszaporulatnak, elejét véve a kóbor állatok számának növekedésének.

A Jobbik felháborítónak tartja a Semjén-féle állatellenes gondolkodást, amit a kormányváltás eredményeként ki fogunk vezetni a politikai közéletből.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

A hazugságairól és vesztes sajtópereiről elhíresült Magyar Idők nevű fideszes propagandalap ismét pert vesztett a Jobbikkal szemben szerdán.
Az elmúlt három évben nagymértékben megdrágultak az ingatlanok, s a 3 éve korrekt módon megszabott forgalmi érték és a mai között is óriási eltérés lehet.

2017 szeptember