Sikeres volt a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány első éve

2017-01-02 08:13

2016 a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány első éve volt. December végén mérleget vonhatunk, és elmondhatjuk, hogy sikeres évet zártunk.

A nyári üdültetések során szerveződő közösségek, a lábadozó kisgyerek tekintete, az emberek hálája, az egyedi támogatások őszintesége az ország minden részéről azt bizonyítja, hogy jó úton járunk. A jobbikos országgyűlési és európai parlamenti képviselőktől, de magánemberektől is származó pénzbeli és tárgyi adományok az alapítványon keresztül célba értek, sok családnak, felnőttnek, gyermeknek nyújtottak örömöt, valamelyest megkönnyítve a hétköznapok nehézségeit.

Munkánk elején tartva azt valljuk, hogy a szeretet és az összefogás ereje minden lehetőséget meg tud valósítani, mely elénk tárul. Ebben a szellemiségben kívánunk mindenkinek szebb jövőt a 2017-es évre!

Sneider Tamás, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának elnöke és Kiss Gabriella, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány főtitkára

Hazugságbizonyítványt kapott a kormánypárti sajtó.
Megrendítő a magyar diákokat szállító autóbusz olaszországi tragédiája.

2017 január