Sikeres volt a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány első éve

2017-01-02 08:13

2016 a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány első éve volt. December végén mérleget vonhatunk, és elmondhatjuk, hogy sikeres évet zártunk.

A nyári üdültetések során szerveződő közösségek, a lábadozó kisgyerek tekintete, az emberek hálája, az egyedi támogatások őszintesége az ország minden részéről azt bizonyítja, hogy jó úton járunk. A jobbikos országgyűlési és európai parlamenti képviselőktől, de magánemberektől is származó pénzbeli és tárgyi adományok az alapítványon keresztül célba értek, sok családnak, felnőttnek, gyermeknek nyújtottak örömöt, valamelyest megkönnyítve a hétköznapok nehézségeit.

Munkánk elején tartva azt valljuk, hogy a szeretet és az összefogás ereje minden lehetőséget meg tud valósítani, mely elénk tárul. Ebben a szellemiségben kívánunk mindenkinek szebb jövőt a 2017-es évre!

Sneider Tamás, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának elnöke és Kiss Gabriella, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány főtitkára

Egy jó kormányzás ismérve az, hogy olyan Magyarországot teremtsen, ahova érdemes hazatérni külföldről.
Miként lehetséges az ma Dunaújvárosban, hogy miközben valaki bevallottan segédkezett betonba temetni egy holttestet, szabadon mozoghat és dolgozhat?

2017 április