Szilágyi György: „Mészáros Lőrinc nem más, mint egy pénztáros, aki kezeli Orbán Viktor vagyonát”

2017-03-06 15:41

Szilágyi György – a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője „Orbán Viktor pénze a pénztárosnál van, akit Lőrincnek hívnak?” – címmel tartott sajtótájékoztatót.

Megtudhattuk, hogy a mai parlamenti nap folyamán az interpellációk és az azonnali kérdések során is két emberrel kapcsolatban fog kérdezni az ellenzéki párt: Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc.

Szilágyi elmondta, hogy Orbán a miniszterelnök, Mészáros pedig egy magyar gázszerelő. Az a kérdés, hogy ők milyen kapcsolatban állnak egymással, ugyanis él a gyanú, hogy a felcsúti polgármester pénze nem is az övé, hanem sokkal inkább személyesen Orbán Viktoré. „Mészáros Lőrinc nem más, mint egy pénztáros, aki kezeli Orbán Viktor vagyonát.”

A politikus azt is elmondta, hogy a gázszerelőnek 2500-szor akkora a vagyona, mint volt, a Jobbik pedig kíváncsi ennek a bámulatos gazdagodásnak a hátterére.

Szilágyi úgy véli, ha valódi verseny, valódi piaci viszonyok lennének, akkor Mészáros Lőrinc továbbra is egy gázszerelő lenne.

alfahir.hu - jobbik.hu

"Ön egy gépi hang mögé bújva próbál meg engem lejáratni."
A Fidesz fél a kormányváltó erőtől, a Jobbiktól, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat.

2017 augusztus