Szomorú siker

2017-02-17 19:37

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés pénteki ülésén a Jobbik frakciója nevében Pasztorniczky István kezdeményezte a nemrég Sátoraljaújhely mellett bekövetkezett frontális karambolban elhunyt családanyák árváinak megsegítését. A tragikus balesetben éjszakai műszakból fáradtan hazatartó asszonyok vesztették életüket, négy árvát hagyva maguk után.

A nehéz órákban nem hagyhatjuk magukra a tragédia érintettjeit, ezért a Jobbik javaslatát a megyei közgyűlés is támogatásáról biztosította, így az anya és feleség nélkül maradt családtagok pénzügyi támogatást fognak kapni. Szomorú siker.

Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei frakciója

„Szakmai javaslatait bárki számára elküldi, de politikai együttműködésben nem vesz részt a Jobbik lejáratódott, az országot korábban tönkretevő baloldali pártokkal."
A Jobbik őszinte részvétét fejezi ki a spanyolországi terrortámadás áldozatainak hozzátartozói felé, és minél gyorsabb felépülést kíván a sérülteknek.

2017 augusztus