Tapolcán ismét csak a Jobbik tudta legyőzni a már a nevét sem vállaló Fideszt

2015-08-31 12:49

A vasárnapi két tapolcai időközi önkormányzati képviselőválasztáson a tapolcaiak a Jobbik jelöltjeinek, Décsey Sándornak és Pass Sándornak szavaztak bizalmat. Külön sikerként értékeljük, hogy a jobbikos jelöltek mindkét választókerületben több szavazatot szereztek, mint a többi jelölt együttvéve. Az ellenzék vezető erejének jelöltjei pártszínekben győzték le a Fidesz színeit fel nem vállaló, függetlenként induló kormánypárti jelölteket. A nemzeti erő ezzel a két győzelemmel már többséggel rendelkezik Tapolca képviselő-testületében is.

A tapolcai önkormányzati választáson a Jobbik mint kormányváltó erő mögé ismét felsorakozott a magyar emberek többsége. Köszönjük a bizalmat, és azt a tapolcaiak boldogulása érdekében fogjuk megszolgálni.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

jobbik.hu

A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselői ott lesznek pénteken a parlamentben, és a törvénymódosítás ellen fognak szavazni.
A Jobbik szerint a szinte kizárólag Andy Vajna fideszes kormánybiztosnak kedvező jogszabály kárvallottja elsősorban a hazai költségvetés.

2017 június