Híreink

"Ti dolgoztok. Ők lopnak."

2017-04-21 15:44
-A +A

A Jobbik országos plakátkampányba kezdett, hogy az emberek figyelmét felhívja a Magyarországon zajló hatalmas méreteket öltő korrupcióra, és rávilágítson, miért is nincs pénz bér- és nyugdíjemelésre, egészségügyre, oktatásra, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Fiszter Zsuzsanna.

A Jobbik kazincbarcikai elnöke úgy látja, a plakátokon akár a helyi vezetők is szerepelhetnének, hiszen a város „nagyurai” között is jelen van a törvényesített korrupció. Ma még megbecsülni is nehéz, hogy ez mennyi kárt okoz az itt élőknek, ezért is vezetné be a Jobbik a Lex Lúdas Matyi elnevezésű antikorrupciós törvénycsomagot, amely többek között vagyonosodási vizsgálattal, a politikusokra kirótt dupla büntetéssel és vagyonelkobzással állítaná helyre a közélet tisztaságát.

A legalizált korrupciót a Jobbik adópolitikai eszközzel, a földesúradó bevezetésével számolná fel, közölte a néppárti politikus, hozzátéve ez nem a tisztességesen gyarapodókat érintené, hanem azokat az oligarchákat, akik kizárólag a politikai hátszélnek köszönhetően halmoztak fel hatalmas vagyonokat.

Jobbik Borsod megye

 

Ajánlott cikkek

Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról.
A Jobbik parlamenti javaslatot nyújtott be, hogy kezdeményezze a visegrádi országok (V4) eddig nem létező, állandó parlamenti közgyűlésének létrehozását.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017 október