"Ti dolgoztok. Ők lopnak."

2017-04-21 15:44

A Jobbik országos plakátkampányba kezdett, hogy az emberek figyelmét felhívja a Magyarországon zajló hatalmas méreteket öltő korrupcióra, és rávilágítson, miért is nincs pénz bér- és nyugdíjemelésre, egészségügyre, oktatásra, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Fiszter Zsuzsanna.

A Jobbik kazincbarcikai elnöke úgy látja, a plakátokon akár a helyi vezetők is szerepelhetnének, hiszen a város „nagyurai” között is jelen van a törvényesített korrupció. Ma még megbecsülni is nehéz, hogy ez mennyi kárt okoz az itt élőknek, ezért is vezetné be a Jobbik a Lex Lúdas Matyi elnevezésű antikorrupciós törvénycsomagot, amely többek között vagyonosodási vizsgálattal, a politikusokra kirótt dupla büntetéssel és vagyonelkobzással állítaná helyre a közélet tisztaságát.

A legalizált korrupciót a Jobbik adópolitikai eszközzel, a földesúradó bevezetésével számolná fel, közölte a néppárti politikus, hozzátéve ez nem a tisztességesen gyarapodókat érintené, hanem azokat az oligarchákat, akik kizárólag a politikai hátszélnek köszönhetően halmoztak fel hatalmas vagyonokat.

Jobbik Borsod megye

„Szakmai javaslatait bárki számára elküldi, de politikai együttműködésben nem vesz részt a Jobbik lejáratódott, az országot korábban tönkretevő baloldali pártokkal."
A Jobbik őszinte részvétét fejezi ki a spanyolországi terrortámadás áldozatainak hozzátartozói felé, és minél gyorsabb felépülést kíván a sérülteknek.

2017 augusztus