Tisztelt Miniszterelnök Úr!

2016-01-19 15:41

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ön a híradások szerint nemsokára Moszkvába látogat, ahol találkozik Vlagyimir Putyin elnökkel. A tárgyaláson bizonyára szóba kerül a paksi beruházás, az orosz szankciók kérdése, az ukrán konfliktus, a migráció és számtalan más kérdés.

Engedelmével, mint Magyarország legerősebb ellenzéki pártjának elnöke az ügy fontossága miatt egy javaslatot tennék a tárgyalásuk napirendjére.

Arra kérem, Miniszterelnök Úr, ha találkozik az orosz elnökkel, akkor kérdezze már meg tőle bizalmasan, de egyértelműen, hogy támogatták-e a Jobbikot, mert hogy önök hónapok óta ezzel fárasztják a magyar sajtót és a közvéleményt, és ideje lenne már valami konkrétumot is felmutatni. Gondolom, ha Oroszország támogatta a Jobbikot, akkor arról Putyin elnöknek tudnia kell.

Tegyük végre tisztába ezt az ügyet, hiszen gondolom, Miniszterelnök Urat is zavarja, hogy az egészségügy, az oktatás vagy a közbiztonság égető problémái helyett napi szinten ezzel foglalkozik a pártja sajtóosztálya, de semmilyen előrelépést nem sikerült elérni.

Tisztelettel kívánok Önnek jó utat, jó tárgyalást és bátorságot a kérdésem feltételéhez!

Vona Gábor
a Jobbik elnöke

u.i. Mindettől függetlenül a december végén Önnek tett ajánlatom továbbra is érvényes. Állítsunk fel két vizsgálóbizottságot. Az egyiket vezessék Önök, és vizsgálja meg a Jobbik esetleges orosz támogatásának kérdését. A másikat meg vezessük mi, és megvizsgálná az Ön környezetébe tartozó személyek - különösen Mészáros Lőrinc, Andy Vajna és Habony Árpád - meggazdagodását. Ez szerintem lovagias, tiszta és egyértelmű ajánlat. Sajnálom, hogy tavaly megfutamodott előle. De ahogy mondani szokták: új év, új lehetőség.

jobbik.hu

A Jobbik Magyarországért Mozgalom az egyetlen kormányváltó erő, melyet bizonyít, hogy egyre többen lépnek tagjaink sorába, és folyamatosan alakulnak az új helyi szervezetek.
Sok sikert kívánunk az új szervezetnek!

2017 október