Több mint 2 milliárd forint a választókerületnek

2017-05-19 13:47

Ennyi juthat a választókerületnek, amennyiben a Fidesz megszavazza a Jobbik költségvetési módosító javaslatait, közölte pénteken Mezőkövesden Lukács Attila, a párt választókerületi elnöke.

Mint mondta, a benyújtott 13 javaslat a lakossági igényeket tükrözi, melyet standolások alkalmával személyesen, vagy levelekben juttattak el a Jobbik politikusához a választókerületben élők. Közölte: a települések megtartó képességét növelnék a lakhatás támogatásával, amely a CSOK-ot venné alapul. Mezőkövesden az Északi Hadas városrészt rehabilitálnák, mely rendezné az ottani állapotokat, orvosolná a kiadó lakások hiányát, az önkormányzati vagyont gyarapítaná. Mezőkövesden a csapadékelvezetési rendszer problémáit orvosolnák még.
Emődön húsfeldolgozó építésével teremtenének munkahelyeket, és választókerület szerte útépítést, útfelújítást finanszíroznának, amik a munkába, iskolába járók komfortját növelnék, rövidítenék a buszok menetidejét, fejlesztenék a turizmust.

„A tavaly beadott javaslatainkból több is megvalósult, bízunk benne, hogy ez az idén is így lesz” - jelezte Lukács Attila, hozzátéve: Tállai András országgyűlési képviselőnkhöz nyílt levélben fordultak, hogy sokat hangoztatott lobbierejével segítse ezeket a fontos beadványokat.

Jobbik Borsod megye

Csütörtökön ülést tart Miskolc város Közgyűlése, amelyen döntenek a helyi Idősek Tanácsa megalakításáról.
A Jobbik parlamenti javaslatot nyújtott be, hogy kezdeményezze a visegrádi országok (V4) eddig nem létező, állandó parlamenti közgyűlésének létrehozását.

2017 október