Túlárazás a jó árazás

2017-04-26 15:23

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter lopással vádolt meg egy másik kormánytagot, amikor a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tram-train villamosvasúti rendszer ellehetetlenüléséről beszélt.

Mint megírtuk, Lázár János Hódmezővásárhely országgyűlési képviselőjeként és az európai uniós források felhasználásáért felelős miniszterként azt kérte a kormánytól, hogy az ne vállaljon kötelezettséget a beruházás megvalósítására az aránytalanul megnövekedett költségek miatt.

Szilágyi György szerint a tárcavezető nyilatkozata arra utal, hogy üzleti érdekeket figyelembe véve egy pályázatnál engedik, hogy túlárazzák a projektet. Hozzátette: várja a teljes igazságot.

A jobbikos politikus szerint vizsgálni kell, hogy kik, kinek az érdekében, milyen célból tehetik ezt és kinek a zsebébe vándorolnak a közpénzek.

Megjegyezte: felmerül az is, hogy a miniszter stábjában is lehet olyan, aki közreműködik a túlárazásban, miután a projekteket a Miniszterelnökségnek jóvá kell hagyni.

alfahir.hu - jobbik.hu

Végrehajtási moratóriumot, illetve a kilakoltatások azonnali felfüggesztését, továbbá a devizahitelesek kárpótlását követeli a Jobbik.
Tavasztól visszaszerzik a termőföldet a Mészáros-féléktől.

2017 október