2017-08-18 11:21

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselőjének A választási rendszer ügyében sem lesz politikai együttműködés a lejáratódott baloldali pártok és a Jobbik között - című bejegyzését.

„Szakmai javaslatait bárki számára elküldi, de politikai együttműködésben nem vesz részt a Jobbik lejáratódott, az országot korábban tönkretevő baloldali pártokkal. Minden civil megkeresésre érdemben válaszolunk, és nyitottak vagyunk, ha bárki érdeklődik a programunk iránt. Így tettünk Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom esetében is, akiknek eljuttattuk szakmai javaslatainkat, politikai együttműködést ugyanakkor nem vállalunk velük.”

Jobbik Sajtóosztály

Folytatódik a Jobbik plakátkampánya.
A Habony-univerzum talán legprimitívebb terméke, a Ripost nevű fideszes lap ismét jogerősen pert veszített a Jobbikkal szemben a mai napon.

2017 szeptember