A volt besúgókkal lepaktáló Solidarność (Szolidaritás) nem azonos az eredeti célkitűzésekhez ragaszkodó Solidarność80-nal

2017-03-20 18:23

A Liga Szakszervezetek állításával ellentétben a Jobbik a béruniót célul kitűző polgári kezdeményezéssel nem véletlenül nem a kommunistákkal lepaktáló, volt besúgók nevével fémjelzett, a Fidesszel szövetséges Solidarność (Szolidaritás) szakszervezetet kereste meg, hanem a Solidarność (Szolidaritás) eredeti célkitűzéseit megtartó, a kommunistákkal kötött paktumot visszautasító, egyébként több mint 30 ezer tagot számláló Solidarność80-at (Szolidaritás80) választotta szövetségeséül és partneréül.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a béruniót kezdeményező polgári bizottság vezetője

Közel egynapos előkészület után került megrendezésre Végegyházán az újabb ingyenes ruha és ételosztási akciónk.
Amíg a Jobbik bérunióval küzd a nyugati bérekért, addig a Fidesz ukrán vendégmunkásokkal betonozná be az alacsony fizetéseket Miskolcon is.

2017 március