Jogi nyilatkozat

A Jobbik Magyarországért Mozgalom www.jobbik.hu bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom (a továbbiakban: Jobbik) minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Jobbik sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Jobbik nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A Jobbik fenntartja a jogot a portál karbantartás vagy egyéb ok miatti szüneteltetésére.

Az oldalakon található írások, képek és videók szerzői jogvédelem alatt állnak. A Jobbik részére a weboldalon vagy email-en keresztül eljuttatott javaslatokat, ötleteket és információkat a szervezet szabadon felhasználhatja.

A jobbik.hu webkiszolgálóira elküldött űrlapokon megadott adatokra vonatkozóan a Jobbik Magyarországért Mozgalom – "Adatvédelmi nyilatkozata" a mérvadó.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezelő

Az adatok kezelője a Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt (a továbbiakban: Jobbik, székhelye: 1113 Budapest, Villányi út 20/B.).

Az adatkezelés célja

A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak felvétele és tárolása a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen.
Az egyes űrlapokon a kötelezően megadott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevétele, a Felhasználó azonosítása, a Jobbik és a Felhasználó közötti kommunikáció biztosítása, ill. a Felhasználó és az oldal látogatói közötti kapcsolatfelvétel lehetőségének biztosítása. Az opcionális adatok kezelésének célja, hogy a Felhasználó önkéntes és határozott döntése alapján ezeket az adatok a Jobbik számára elérhetővé tegye.

A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk, harmadik személynek adatokat nem adunk át. A megadott adatok kezelése a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Az adatkezelés időtartama

A megadott személyes adatok törlését a Felhasználó maga kérheti az elérhetőségeknél megadott címeken.

Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A Felhasználók által megadott személyes, nem nyilvános adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag a Jobbik munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik félnek a Jobbik nem ad át.

Az adatok felhasználása

A Felhasználó által megadott adatokat a Jobbik az alábbi célokra használja:
- hírlevelet küld ki az arra feliratkozók számára;

- A Tagfelvétel menüpontok kitöltése esetén felveszi a kapcsolatot a jelentkezővel

Egyebek

A Jobbik fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha jogszabály ezt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését.

Az adatokat minden esetben a 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai alapján kezeljük.

Egy jó kormányzás ismérve az, hogy olyan Magyarországot teremtsen, ahova érdemes hazatérni külföldről.
Miként lehetséges az ma Dunaújvárosban, hogy miközben valaki bevallottan segédkezett betonba temetni egy holttestet, szabadon mozoghat és dolgozhat?