A 60 lépés program

24 év után a 24. órában vagyunk! A 60 lépés program azt a hat válságterületet és sorskérdést járja körbe, amelyeket a Jobbik-kormánynak először kezelnie kell, mielőtt a Hét vezér terv megvalósításába belevághat. Hat olyan társadalmi problémát, amelynek megoldása nem lesz egyszerű, de igenis lehetséges. Hat olyan területet, amelyen az elmúlt időszak kormányai vagy semmilyen, vagy felemás eredményt tudnak csak felmutatni. Ezek sorrendben a földvédelem, a devizaválság, a népesség fogyás, a fenntartható rezsicsökkentés, a magyar–cigány együttélés és az államadósság. A hat problémát 60 lépésben kívánjuk megoldani, ha ezen túl vagyunk, akkor neki lehet vágni a többinek, a munkahelyteremtésnek és a többi ágazati programnak. De előtte ezt a 60 lépést kell megtennünk.

Földvédelem

Kiút a devizacsapdából

Népesedési fordulat

Fenntartható rezsicsökkentés

Magyar-cigány együttélés

Adósságszolgálat

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Teljes programunk

programról