Fogyasztóvédelmi program (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.

• Megakadályozzuk, hogy a multik és a bankok a rájuk kivetett különadókat átterheljék a lakosságra.
  • Komoly piacvédelem mellett erős marketingkampányt kell szervezni a hungarikumok köré, hogy nyugaton és keleten egyaránt sikeresen elterjedhessenek a magyar termékek.
  • Törvénymódosítással visszaadjuk a takarékszövetkezetek önállóságát annak érdekében, hogy a vidéki gazdálkodók, vállalkozók és magánszemélyek elegendő és olcsó hitelhez jussanak.
  • A nehéz sorban élő emberek számláit mentesítenénk mindenféle tranzakciós költségtől.
  • Megerősítjük a Fogyasztóvédelmi Hatóságot és elérjük, hogy akár több tízmilliárdos büntetések is kiszabhatók legyenek.

Bővebben...

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Teljes programunk

programról