Programunk

A Hét vezér terv

Kimondjuk. Megoldjuk

A Jobbik szerint a magyar emberek számára magyar adottságokra épülő, magyar értéket termelő, Magyarország nemzetgazdaságát erősítő munkahelyeket kell létrehozni. Mindez nem lehetetlen, de ehhez a kormánynak minden erejével erre a feladatra kell koncentrálnia. A Jobbik kormányra kerülve a munkahelyteremtés kormánya lesz. Ennek céljából született a Jobbik választási programján belül a Hét vezér terv. Egy terv, amely révén újra szeretnénk visszaszerezni a saját hazánkat. A munkahelyteremtés révén történő új, magyar honfoglalás hét pillérre épül, amelyeknek mindegyik része egy-egy átfogó foglalkoztatási projekt. Egy program a programon belül. Ezzel is azt üzenve, hogy a megélhetés lehetőségének megteremtését tekintjük legelső feladatunknak. A választási programunknak ez a legfontosabb része, mert ahogy mondtuk: ha munka van, akkor minden van.

1. Élelmiszeripari önrendelkezés és exportképesség fejlesztési terv

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=mTmDyzAHpwE

2. Vízgazdálkodási, hajózási és energetikai fejlesztési terv

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=QXUBGH0agU4

3. Nemzeti energetikai biztonság fejlesztési program

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=OGFP0r0OqVk

4. Ásványi Nyersanyagvagyon Hasznosítási Fejlesztési Terv

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=YQ_Eb1UMIzI

5. Otthonteremtési Nemzeti Fejlesztési Terv

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=NK3HkMkY6rY

6. Stratégiai Infokommunikációs Fejlesztési Terv

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=h5fGdfviFgg

7.  Egészségturisztikai fejlesztési terv

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=f-6oCM40n_s

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Teljes programunk

programról