Honvédelmi program (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.

• Megszüntetjük a honvédelem alulfinanszírozottságát, s a magyar iparra támaszkodva újjáépítjük a teljes honvédelmi rendszert.
  • A Jobbik véget vet annak a szolgai hozzáállásnak, hogy magyar katonákat áruba bocsássuk, és ezzel feladjuk a nemzetközi missziókban való részvétellel kapcsolatos mérlegelési lehetőségeinket.
  • Megteremtjük annak jogszabályi hátterét, hogy az önkéntes kiképzésben részt vevők – tekintettel áldozatvállalásukra – kedvezményeket, segítséget kapjanak későbbi képzésükben és elhelyezkedésükben.
  • 50 ezer főre emeljük a honvédség létszámát a jelenlegi 23950 főről.

Bővebben...

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Teljes programunk

programról