Programunk

Közlekedéspolitikai program

sebesvonat
Kimondjuk. Megoldjuk.

• Intézkedéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy a közúti közlekedést részben áttereljük folyamira, illetve vasútra, könnyítve így egyes főútvonalak terheltségén.
  • Előtérbe helyezzük a településeket elkerülő utak építését, a 2x2 és a 3 forgalmi sávos úthálózat fejlesztését, illetve a veszélyes csomópontokat átépítjük.
  • Felgyorsítjuk az elmaradt vasúti vonalak villamosítását és bekapcsoljuk azokat az országos rendszerbe, emellett lehetővé tesszük minden állomáson az autóbuszos csatlakozást.
  • A korszerű informatikai rendszerek alkalmazásával a menetrendeket és a járatsűrűséget a területi igényekhez alakítjuk.
  • Megvalósítjuk a Duna magyarországi szakaszának hajózhatóságát, és fejlesztjük a vasúti és hajózási infrastruktúrát a kikötési pontokon a logisztikai szolgáltatások teljes körűsége érdekében.

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Teljes programunk

programról