Sportprogram (2014-es választási program)

Kimondjuk. Megoldjuk.

• Véget vetünk a sport negatív megítélésének a médiában, ehelyett a sport értékeinek, lehetőségeinek, pozitívumainak a bemutatását fogjuk támogatni.
  • Eltöröljük a nagyrészt nemzeti érzelmű szurkolókat előre kriminalizáló, a jogkövető szurkolók regisztrálásáról szóló „ál-sporthuliganizmussal” foglalkozó törvény ide vonatkozó részeit.
  • Megszervezzük a Kárpát-medencei Ifjúsági Olimpiát.
  • Egy utalványrendszer bevezetésén keresztül lehetővé tesszük minden korosztály számára a sportolás lehetőségét, így megteremtve az élethosszig tartó sportolást.
  • A „hamburgeradóból” származó bevételeket nem a betegségek kezelésére, hanem az egészséges életmód és a mozgás támogatására, azaz a megelőzésre fogjuk fordítani.

Bővebben...

A programról

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az Ön figyelmébe ajánlhatom a Jobbik programját. Hiszem, hogy ez a program megerősíti azokat, akik eddig is bennünk bíztak, meggyőzi azokat, akik eddig nem mertek hallgatni a jobbik eszükre, és végül elbizonytalanítja és meghátrálásra kényszeríti azokat, akik Magyarországra nem a hazájukként, a magyarságra pedig nem nemzetükként tekintenek.

Teljes programunk

programról